Night Owl bordlampe - Midnight blue/ash
Kilk på et billed for at se det i fuld størrelse

Night Owl bordlampe - Midnight blue/ash

DKK 1.595,00

5702371980039

5702371980039

Night Owl er en fin lille bordlampe, perfekt til skænken, i reolen, ved natbordet eller i vinduet. Skærmen er fremstillet i aluminium og basen i asketræ. Lampen er 23,9 cm høj og den asymmetriske lampeskærm er 23,5 cm i diameter. E27 fatning.

Excl. lyskilde.

Fri fragt til GLS PakkeShop v/køb over 899,-

Webshoppen er e-mærket
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

Yderligere information

Night Owl bordlampe - Midnight blue/ash

Design Nicholai Wiig Hansen

Det stemningsfyldte lys har været designer Nicholai Wiig Hansens udgangspunkt for udviklingen af bordlampen Night Owl. Bordlampen er uformel og ukompliceret. Den består af en kegleformet base og en stram, ovalformet skærm som ubesværet glider sammen til en enhed, hvor proportionerne er fint afbalanceret.

Det organiske formsprog giver lampen et enkelt, venligt og nærmest humant udtryk. Farverne er navngivet med inspiration fra naturen: Midnight Blue efter den uendelige blå nattehimmel, der skes ved skumringstid, og Smokey White efter skyerne cremehvide nuance, der opstår når sollys spredes.

Den lille bordlampe udsender et nedadrettet, varmt og hyggeligt lys. Med sin asymmetriske skærm opfattes Night Owl retningsbestemt, hvilket understreget af lysets ovale spredning. Skærmen kan indtage 4 forskellige, vinkelrette positioner, således den sorte ledning diskret kan forlade lampen i den ønskede retning. Night Owl skaber hyggelige lysrum og kan med fordel anvendes på skænken, i reolen, ved natbordet eller i vinduet.

Lampen findes i flere farve varianter.

Energimærke

Produkt information

FabrikatFritz Hansen
Diameter23,5cm
FatningstypeE27
Højde23,9cm
MaterialeAluminium
IP klassificeringIP20
Leveringstid3-5 hverdage
Spænding230 Volt
Inkl. lyskildeNej
DesignerNicholai Wiig Hansen

Tilbehør / relateret