Grundet Coronavirus (COVID-19) kører vi med nedsat personale. Vi oplever desuden forsinkelser fra vores leverandører, og der må derfor forventes længere leveringstid på alle bestillinger!

Due to Coronavirus (COVID-19), we operate with reduced staff. We also experience delays from our suppliers and therefore longer delivery times are expected on all orders!

Belid

I vores sortiment af lamper fra Belid finder du et udvalg af bord- og gulvlamper, pendler, vådrums- og udebelysning, væglamper og spotlights. Svenske Belid producere lamper af høj kvalitet, og har gjort det siden 1974.

Belid holder en høj kvalitet og produktudvikler konstant for at overgå kunders forventninger. Du kan læse mere på Belid's hjemmeside.

Belid har produceret kvalitetslamper til hjem, hoteller, konferencerum og offentlige miljøer siden 1974. Produktudvikling og produktion sker i Varberg i Sverige.


Hos Belid skaber de lamper med særlig omtanke på miljøet og lavt energiforbrug. Belid har et stort udvalg af lamper – alt fra hjemmebelysning, LED lamper, skinnesystem, downlights og projektlamper.


Hos Belid har de en unik og elegant farvebrug. Dette ses for eksempel i deres Belid Diablo kollektion, som laves både som pendel og som bordlampe.