Alle lamper fra Chors

Chors er en kendt lampeproducent på det polske marked, der designer lamper med moderne og innovative former i funktionalitet og æstetik stil. Ønsket om at imødekomme kundernes behov motiverer virksomheden til løbende udvikling, og de er altid på udkig efter interessante teknologiske løsninger og forbedringer af kvaliteten på deres lamper.

  • DKK 5.699,00

    Ambiente gulvlampen tiltrækker din opmærksomhed, med sit smukke og moderne design. Gulvlampen er en skulptur i sig selv, med de tre blade der hænger på stangen, og fra de 3 blade giver lampen blændfrit diffust og et meget romantisk lys fra sig. Indbygget LED lyskilde.

    DKK 5.699,00
  • DKK 4.999,00

    Ambiente K er en væglampe der tiltrækker opmærksomhed fra første blik, med sit smukke design. Væglampen er en skulptur i sig selv, med de tre blade der hænger på stangen, og fra de 3 blade giver den blændfrit diffust og et meget romantisk lys fra sig. Indbygget LED lyskilde.

    DKK 4.999,00

Hos Lys-Lamper.dk kan du se vores udvalg af lamper fra Chors, blandt andet de populære Ambiente lamper. Med lamper fra Chors, er du sikret en både funktionel og stilren belysning.