Alle lamper fra Darø

Darø Belysning er en af de førende producenter indenfor design- og kvalitetsbelysning. Gennem tre generationer har Darø arbejdet med at designe og udvikle belysning til boliger og erhverv.

Darø brandet består af high-end designlamper produceret i Danmark med fokus på den højeste kvalitet og flotte detaljer. Designet er bestemt af lyset, og lyset er bestemt af funktionen. Kombinationen af innovative løsninger, flot finish, farver og funktioner, giver holdbare værdier. Det skal ikke bare være en lampe. På Darøs hjemmeside kan du læse mere om designerne bag deres lamper.

 • DKK 795,00

  Lille og smart Archos væglampe i mat hvid fra Darø belysning. Archos væglampen er designet så der både kommer lys ud foroven og forneden. Det skaber en rigtig fin effekt. Excl. lyskilde.

  DKK 795,00
 • DKK 795,00

  Smart Archos væglampe i mat sort fra Darø. Væglampen er designet så der både kommer lys ud foroven og forneden. Det skaber en rigtig fin lyseffekt. Excl. lyskilde.

  DKK 795,00
 • DKK 995,00

  Archos 18 W1 væglampe i mat hvid fra Darø. Med sin kraftige aluminiumsskærm er Archos designet til at udstråle elegance, kvalitet og holdbarhed. Den udvendige, matte farve skaber en flot kontrast til det reflekterende sølv indvendig i skærmen, der i sig selv skaber en synergieffekt med lyskilden. Excl. lyskilde.

  DKK 995,00
 • DKK 995,00

  Archos 18 W1 væglampe i mat sort fra Darø. Lampens kraftige aluminiumsskærm er designet til at udstråle elegance, kvalitet og holdbarhed. Den udvendige, matte farve skaber en flot kontrast til det reflekterende sølv indvendig i skærmen, der i sig selv skaber en synergieffekt med lyskilden. Excl. lyskilde.

  DKK 995,00
 • DKK 895,00

  Costa 10 W1 væglampe mat sort fra Darø. Costa tilføjer et kubistisk look til Darøs flotte sortiment af væglamper. Costas design er baseret på samme principper som vores andre væglamper, og bidrager til den røde tråd i Darøs designlinje.Excl. lyskilde.

  DKK 895,00
 • DKK 895,00

  Fiora 16 W1 væglampe i mat hvid fra Darø. Fiora er en klassisk og unikt designet væglampe, der kan bruges i mange sammenhænge. Væglampen leveres excl. lyskilde.

  DKK 895,00
 • DKK 895,00

  Fiora 16 W1 væglampe i mat sort fra Darø. Fiora er en klassisk og unikt designet væglampe, der kan bruges i mange sammenhænge. Excl. lyskilde.

  DKK 895,00
 • DKK 795,00

  Denne væglampe fra Darø belysning er i et smart justerbart design. Skærmen kan vippes så lysretningen ændres, på den måde kan den tilpasses forskellige behov og danne forskellige effekter. Gisario væglampen er i en ren hvid farve. Lampen er excl. lyskilde.

  DKK 795,00
 • DKK 795,00

  Gisario væglampen fra Darø belysning er i en flot satin krom farve. Væglampen har et smart og enkelt design, hvor lyset kan tilpasses ved at vippe lampeskærmen, så lysretningen ændres. Lampens enkle design gør, at den vil passe ind i de fleste hjem. Gisario væglampen er excl. lyskilde. Lampen udgår af sortiment, få tilbage på lager!

  DKK 795,00
 • DKK 795,00

  Gisario væglampen er designet med henblik på anvendelse mange steder. Stue, køkken, trappeopgang, ved siden af TV'et eller hvor end der er behov for lys med et flot udtryk. Denne væglampe har desuden en vippefunktion, der gør, at man kan ændre på lysretningen efter behov. Lampen leveres uden lyskilde.

  DKK 795,00

Når Darø designer er det med lyset i centrum og som inspirationskilde. Designerne vurderer konstant lysfald og skygger i deres designs og kun de bedste design når frem til at blive produceret. Darø er en dansk design virksomhed baseret i Randers og er 100% dansk design. Lamperne fra Darø er produceret i henhold til den høje danske standard for kvalitet og design.


Siden Darø´s design af lamper startede, har virksomheden skabt mange klassiske og moderne lamper. Det var Kjeld Darø der startede virksomheden i 1969. Før 1969 havde Kjeld Darø arbejdet på sine forældres lampeskærmsfabrik.


Igennem tre generationer har Darø arbejdet med at designe lamper og udvikle deres virksomhed. De nøgleværdier som Darø står for er design, kvalitet og den bedst mulige lysfordeling. I Darø´s kollektioner af lampeserier kan ses design i klassiske linjer. Det har altid været ønsket fra Darø at deres lampedesigns vil skabe værdi og begejstring i hjemmet eller i erhvervslokalet.


Darø designer lys med funktion og har altid lyset i fokus når de designer deres lamper. Innovative løsninger er en del af Darø´s arbejdsmetode og alle lamper produceres med en flot finish og i flotte farver. Lys fra Darø er funktionelt lys med stor holdbarhed.


I 1997 blev Thomas Darø en del af Darø og har siden designet mange klassiske lamper. En klassisk lampe som Galilei fra Darø er designet af Thomas Darø og er produceret i hånden. Paso kollektionen er endnu en klassisk lampedesign kollektion designet af Thomas Darø. Paso har et enkelt og moderne udtryk og er i et tidsløst design.


Kjeld Darø har designet flere klassikere for Darø og har haft stor succes med at integrere glaskunst i sine lampedesigns. En klassisk lampe, som Zargo kollektionen, er med sit elegante og eksklusive udtryk et populært pendel.


I lampe kollektionerne fra Darø finder du både pendler, bordlamper, gulvlamper og væglamper. Hos Darø kan du finde moderne versioner af en klassisk lampe som arkitektlampen. Kendetegnende for Darø er lamper i et stilrent design i kvalitetsmaterialer.