Dyberg Larsen

Siden 1997 har Dyberg Larsen solgt og markedsført lækre designprodukter fra internationale og danske producenter. Vi fører et stort udvalg af designlamper fra Dyberg Larsen.

Dyberg Larsen er blandt andet kendt for deres populære PineApple lamper som er designet af Frank Kerdil. Lamperne er udformet som en ananas. Disse lamper fås i forskellige farver og specielle udgaver. Se hele vores sortimentet af Dyberg Larsen lamper her på siden. Vil du vide mere, så se Dyberg Larsens hjemmeside.

Hos Dyberg Larsen er visionen at opdage og markedsføre godt design i en kvalitet som Dyberg Larsen selv kan stå inde for. Dyberg Larsen markedsfører og sælger lamper fra internationale og danske virksomheder. Deres produkter bliver solgt til Europæiske lande, heriblandt Norge, Sverige, Holland og Frankrig.


Særlig for Dyberg Larsen lamper er at de fremviser en interessant idé og er lamper med ”kant”. Lamper fra Dyberg Larsen er lamper der har unikke funktioner og kvaliteter. Det var Karin Larsen der grundlagde Dyberg Larsen i 1997. Siden har der været mange internationale og danske lampe mærker igennem virksomheden. I dag producer Dyberg Larsen lamper fra Frank Kerdil. Dyberg Larsen sætter stor ære i at 99% af deres lamper bliver produceret og samlede i Danmark. Produktion og samling sker på Dyberg Larsens fabrik i Asperup.


PineApple lampen fra Frank Kerdil er en klassisk og unik lampe. De unikke kvadratiske plader der er monteret rundt om lyskilden giver lampen dens særlige design udtryk og et godt lys. Designet gør at lampen skaber associationer til en ananas når den hænger som et pendel. Lampen kan dog også vælges at vendes og sætter på et bord eller på gulvet og dermed skabe sammenligninger til en lotusblomst.


Se også det store sortiment af lamper fra Illumin lampeserien.