Ellight

Ellight har siden 1997 designet, produceret og markedsført klassisk og moderne belysning til boligen. Ellight fokuserer på et skandinavisk design, og tilbyder produkter af god kvalitet til fornuftige priser.

Ellights vision er at tilbyde en attraktiv og funktionel belysning til mennesker der foretrækker god kvalitet til fornuftige priser. I Lys-Lamper.dk's udvalg fra Ellight finder du blandt andet gulvlamper, bordlamper og pendler. 

Ellight skaber holdbare og funktionelle i klassiske designs. Grundlagt i 1997 har Ellight en stærk position på det skandinaviske marked.


Virksomheden er i dag en del af Halo Tech Design, men holder fast i sin produkt- og designidentitet. Det er Ellight´s ønske at skabe lamper som kunden kan have igennem hele livet. Derfor tager Ellight stor stolthed i deres produktion af lamper der giver et optimalt lys og som har en god funktionalitet.


I Ellight´s udvalg finder du alt fra gulvlamper, bordlamper og pendler. Klassiske design fra Ellight er for eksempel deres funktionelle gulvlamper og dråbeformede pendler.