Estiluz

Estiluz er spansk design i høj kvalitet. Siden Estiluz blev grundlagt i 1969 i Girona provinsen, nord for Barcelona, har fokus været design, udvikling, innovation og kvalitet. Alle Estiluz lamper produceres lokalt på Estiluz’ egen fabrik. Dermed kan Estiluz styre kvaliteten fra det første metal formes, til lamperne står klar til transport til lampeforretninger i hele verden.

 • DKK 1.999,00

  Ideel belysning til børneværelset. Den kreative Balloon væglampe fra Estiluz er udformet som en ballon, og giver et super flot lys. Den røde snor der frit hænger fra den hvide lampeskærm, fungerer som lampens afbryder. Estiluz Balloon har E27 fatning. Excl. lyskilde.

  DKK 1.999,00
 • DKK 2.499,00

  Ideel belysning til børneværelset. Den kreative Balloon væglampe fra Estiluz er udformet som en ballon. Den røde snor der frit hænger fra den hvide lampeskærm, fungerer som lampens afbryder. Estiluz Balloon lampen har E27 fatning, samt en E14 fatning til LED vågelys. Denne model af Balloon har tre-trins afbryder (tænd/sluk/vågelys). Excl. lyskilde (LED...

  DKK 2.499,00
 • DKK 1.999,00

  Balloon loftlampe fra spanske Estiluz. Flot lampe udformet som en ballon der er helt perfekt til belysning i børneværelset. Estiluz Balloon loftlampen er med E27 fatning. Excl. lyskilde.

  DKK 1.999,00

Estiluz lamper er unikt design, ofte anderledes end vi er vant til i Skandinavien. Heri ligger det besnærende, lækre anderledes designer lamper i høj kvalitet. Estiluz lamper fødes ud af en designkultur, der præger hele brandet. Organisationen bag Estiluz søger kontinuerligt at udvikle og afprøve innovative løsninger på belysningsopgaver, hvilket blandt andet har kastet to designerpriser af sig. Estiluz modtog en Honorable Mention i Design Management Europe 2010 for deres evne til at bruge design som den primære drivkraft i brandet og virksomheden. Estiluz modtog ADI-FAD’s Delta 2012 pris for industrielt design med Balloon lampen.


Estiluz har egne showrooms i Paris, Frankfurt og New York.