Fabbian

Fabbian Illuminazione har siden 1961 produceret moderne design belysning. Kvaliteten af Fabbians produkter gav hurtigt firmaet et godt ry, med det resultat, at virksomheden har opnået internationale dimensioner og anerkendelse.

Nyskabende og moderne italienske design lamper. Fabbians produkter er designet af kendte italienske designere, og hele Fabbians produktion udføres omhyggeligt og kontrolleres i alle faser af produktionsprocessen for at sikre top kvalitet. Her på siden kan du se vores udvalg af smukke lamper fra Fabbian.

Fabbian Illuminazione blev dannet i 1961 og er baseret i Nord Øst Italien. Virksomheden værner om deres traditioner og den kvalitet de er kendt for. Gennem research søger Fabbian at fortolke markedet og hvad der efterspørges.


Fabbian får konstant nye idéer og koncepter fra en række internationale arkitekter og designere. Designs fra Fabbian bærer altid præg af deres aftryk. Fabbian producerer moderne lamper i mange stile og ved brug af de nyeste teknologier. Kvaliteten i Fabbian´s lamper bliver konstant efterset igennem hele produktionsprocessen.


Fabbian designs er repræsenteret i Italien, Europa og Asien gennem et netværk af samarbejdspartnere.