Grundet Coronavirus (COVID-19) kører vi med nedsat personale. Vi oplever desuden forsinkelser fra vores leverandører, og der må derfor forventes længere leveringstid på alle bestillinger!

Due to Coronavirus (COVID-19), we operate with reduced staff. We also experience delays from our suppliers and therefore longer delivery times are expected on all orders!

Frandsen

Frandsen producere deres lamper af flotte materialer, for at sikre at deres produkter signalerer kvalitet og smag.

Frandsen har designet, produceret og markedsført lamper siden 1968. Selv siger Frandsen at deres lamper er for de, der mener at design er vigtigere end pris, og de gør meget ud af at hver lampe kan tilføje noget unikt og personligt i boligen. Se vores udvalg af Frandsen lamper herunder. Du kan læse mere, samt finde kataloger på Frandsens egen hjemmeside.

Frandsen Lighting A/S har stor erfaring med belysning. Siden 1968 har Frandsen designet, produceret og markedsført deres lamper.


For Frandsen er det vigtigste at producere smukke lamper i smukke materialer og opnå lamper der fremviser god smag og kvalitet.


Med mange af lamperne fra Frandsen er det muligt for kunderne at tilføje deres ejet aftryk, for eksempel ved at vælge farven på lampeskærmene. Dermed vil lamperne fra Frandsen være med til at skabe rammen for hjemmet.