Lampekonsulenten

Lampekonsulenten er en af Skandinaviens ledende leverandører af belysning. Lampekonsulenten har deres egen produktudvikling og designere.

Lampekonsulenten blev etableret i 1977 med hovedsæde i Stavanger Norge, og har siden 2010 været et søsterselskab til Nordlux. Her under kan du se vores sortiment af belysning fra Lampekonsulenten.

 • DKK 839,00

  Sort Origo Circular lampe fra Lampekonsulenten. Lampen kan monteres som loft- eller væglampe. Lampen giver et godt og funktionelt lys. Excl. lyskilde.

  DKK 839,00
 • DKK 919,00

  Hvidlakeret Sonate væglampe i metal med opal hvid afskærmning på lampehovedet. Lampen giver et godt læselys. Sonate lampen har integreret lysdæmper.Lampen har indbygget LED lyskilde med trinløs lysdæmper.

  DKK 919,00
 • DKK 919,00

  Sonate væglampe i sortlakeret metal med opal hvid afskærmning på lampehovedet. Væglampen giver et rigtig godt læselys, og lampen har desuden integreret lysdæmper.Lampen har indbygget LED lyskilde med trinløs lysdæmper.

  DKK 919,00

Lampekonsulenten er et norsk mærke. Dannet i 1981 i Stavanger i Norge. Siden 2010 har Lampekonsulenten været et søsterselskab til Nordlux A/S.


Gennem Lampekonsulenten´s egne designere og producenter fremstiller Lampekonsulenten både inden- og udendørs belysning.


Lamper fra Lampekonsulenten skabes i moderne og tidsløse designs. Lampekonsulenten skriver selv på deres hjemmeside at de skaber ”Lighting for our times”.


Lampekonsulenten skaber en lang række lamper med LED lys, da de ønsker at være med til at producere miljøvenligt lys.