Megaman

Megaman er en af verdens førende i energibesparende belysningsløsninger. Megaman har vist sin dedikation til innovation og kreativ udforskning af energibesparende belysning.

Med over 300 produkter og lancering af nye produkter hvert eneste år, viser dette Megaman's engagement i at yde den bedste belysningsløsning til forbrugerne. Herunder kan du se vores sortiment af lyskilder fra Megaman.

Ingen varer for denne producent.

Megaman er en af de førende producenter inden for lavenergi lyspærer og sælger deres produkter i hele verden. Virksomheden Megaman startede i 1994. Begyndelsen på Megaman´s succes startede med fremstillingen af den allerførste dekorative lampe i form af et stearinlys. Hermed havde Megaman fremstillet sin første energisparende lampe.


Megaman tager hensyn til miljøet gennem deres produktion, bortskaffelse og genbrug. Megaman har implementeret en forureningsfri proces i hele fremstillingen af Megaman lyskilder. De bruger genbrugsmaterialer, samt promoverer miljø politik overfor deres medarbejdere og samarbejdspartnere.