NielsenLight

NielsenLight målsætning er at kunne producere lamper og belysningsartikler i godt design med fokus på kvalitet i funktion til fornuftige priser.

Lys er en væsentlig del af den moderne boligindretning, hos NielsenLight arbejder de hele tiden på at forny belysning med innovative ideer som passer en skandinavisk boligstil. I vores sortimentet finder du alt lige fra den velkendte arkitektlampe, lysekroner, energibesparende LED lamper til farverige lampeskærme. Vil du vide mere om lamperne fra NielsenLight, så tag et kig på NielsenLight's hjemmeside.

Siden NielsenLight startede i 1995 har NielsenLight været på forkant med at opdage trends og tendenser inden for lampedesigns. NielsenLight udvikler konstant deres idéer og designs gennem samarbejde med talentfulde designere og producenter.


Det er NielsenLights vision at sprede lys og glæde gennem belysning. Hos NielsenLight ser de belysning som en vigtig del af boligens indretning. Lys er med til at skabe stemning og NielsenLight kan tilbyde lys til alle livets øjeblikke, ved middagsbordet, til arbejdsværelset, til stuen og til børneværelset.


Med lys fra NielsenLight spredes glæde og velvære. NielsenLight er belysning i overkommelige priser, uden at der er gået på kompromis hverken med designet eller kvaliteten.


I udvalget fra NielsenLight kan findes alt fra arkitektlamper i flotte design og moderne LED armaturer, til den kendte trafiklampe. Trafiklampen er en gulvlampe i et klassisk design med tre lampeskærme i forskellige farvekombinationer.