Alle lamper fra NYTA Lighting

NYTA blev grundlagt af tre lysdesignere, der alle deler en ægte passion for deres hårdværk. Fabian Maier, arkitekt og belysningsdesigner, Johannes Marmon og Johannes Müller, der begge er produktdesignerne.

NYTA sætter en ære i at designe lamper hvor den oprindelige design ide holdes i live på hvert enkelt trin i design og produktionsfasen, helt til det færdige produkt. For at opnå dette bliver alle æstetiske og tekniske detaljer nøje overvejet og involveret i fremstillingsprocessen. NYTA har blandt andet lavet de flotte Tilt designelamper, der har vundet mange internationale priser. Du kan læse mere om NYTA og Tilt lamperne på NYTA's hjemmeside.

 • DKK 5.849,00

  Tilt fra NYTA er et godt eksempel på hvad der sker når kvalitet, minimalisme og funktionalitet går op i en højere enhed. Tilt lampen kan drejes og tiltes alt efter behov - så har du altid lyset hvor det skal bruges. Lampen er udført i messing. Excl. lyskilde.

  DKK 5.849,00
 • DKK 2.749,00

  Super flot Tilt Globe pendel fra NYTA. Lampen kan drejes og tiltes rundt om lyskilden, så du altid har lyset hvor det skal bruges. Lampen er 20 cm i diameter. Lampen har en E27 fatning. Excl. lyskilde.

  DKK 2.749,00
 • DKK 2.749,00

  Tilt Globe pendel fra NYTA i hvid. Super flot pendel der kan drejes og tiltes så du altid har lys hvor du skal bruge det. Tilt Globe pendlen er 20 cm i diameter. E27 fatning. Excl. lyskilde.

  DKK 2.749,00
 • DKK 2.749,00

  Tilt Globe pendel i sort aluminium. Flot pendel designet af tyske NYTA. Tilt kan drejes og tiltes så man altid har lyset der hvor det skal bruges. Lampen er 20 cm i diameter. E27 fatning. Excl. lyskilde.

  DKK 2.749,00
 • DKK 3.149,00

  Grå Tilt pendel designet af tyske NYTA. Lampen har et smart design, som gør det muligt at dreje og tilte lampen så du altid har lyset der hvor det skal bruges. Tilt lmapen har E27 fatning. Excl. lyskilde.

  DKK 3.149,00
 • DKK 3.149,00

  Tilt pendel i hvid fra tyske NYTA. Tilt lampen kan drejes og tiltes i alle retninger, så du altid har lys der hvor du skal bruge det. Lampen har E27 fatning. Excl. lyskilde.

  DKK 3.149,00
 • DKK 3.149,00

  Tilt pendel fra NYTA i sort. Super flot lampe i smart design. Tilt kan drejes og tiltes så du altid har lyset lige der hvor det skal bruges. Lampen har E27 fatning. Excl. lyskilde.

  DKK 3.149,00
 • DKK 4.099,00

  Tilt pendel i den lille model udført i smuk messing med sort stofledning. Tilt S lampen kan drejes og tiltes alt efter behov. Lampen er designet af NYTA. E14 fatning. Excl. lyskilde.

  DKK 4.099,00
 • DKK 2.499,00

  Tilt S pendel fra NYTA. Lampen har et super flot design, og kan tilmed drejes og tiltes så du altid har lyset der hvor det skal bruges. Tilt S lampen har en E14 fatning. Excl. lyskilde.

  DKK 2.499,00
 • DKK 2.499,00

  Hvid Tilt S pendel fra NYTA. Smart lampe i smukt design der kan drejes og tiltes alt efter behov. Tilt S lampen er 18 cm i diameter. E14 fatning. Excl. lyskilde.

  DKK 2.499,00
 • DKK 2.499,00

  Tilt S pendel med sort overflade. Flot lampe i et super smart design fra NYTA. Tilt lampen kan drejes og tiltes alt efter behov, så du altid har lyset der hvor du skal bruge det. E14 fatning. Excl. lyskilde.

  DKK 2.499,00

NYTA er kendt for deres Tilt designlamper og er et tysk mærke med en lang række af priser. Det er Johannes Marmon, Johannes Müller og Fabian Maier der har dannet NYTA. Johannes Marmon og Johannes Müller har en baggrund i produkt design og Fabian Maier har en baggrund som arkitekt og belysningsplanlægger. De sætter alle en stor ære i deres arbejde og har stor passion for lys og lamper.


Hos NYTA bliver der lagt vægt på både designet af lyset og af lyskilden. NYTA værner om deres design og ligger vægt på at der ikke bliver gået på kompromis med designet og idéen bag designet i produktionen af lamperne. Derfor går NYTA op i hver en detalje i produktionsprocessen og overvejer nøje alle tekniske og æstetiske valg, såsom materialer, overflader, produktets detaljer og hvordan produktet vil passe ind i hverdagsaktiviteter.


Designerne i NYTA sætter konstant spørgsmål ved deres design og sørger for at beholde det nødvendige og tage det overflødige væk. NYTA ønsker at behage øjet med deres design. Med deres designs vil de gerne opnå lamper med et æstetisk udtryk der samtidig kan blive en del af omgivelserne.


De moderne designs fra NYTA har vundet mange priser. Her kan nævnes blandt andet nævnes; German Design Award 2015, Special Mention Focus Open 2014 og Design Plus Award by Light+Building 2014, samt Muuuz International Awards 2014 og Interior Innovation Award 2014.