Grundet Coronavirus (COVID-19) kører vi med nedsat personale. Vi oplever desuden forsinkelser fra vores leverandører, og der må derfor forventes længere leveringstid på alle bestillinger!

Due to Coronavirus (COVID-19), we operate with reduced staff. We also experience delays from our suppliers and therefore longer delivery times are expected on all orders!

Osram

Osram blev grundlagt i 1906 i Berlin og har været en del af den tyske industri lige siden. Det var selskabet Deutsche Gasglühlicht-Anstal som registrerede virksomhedsnavnet Osram. Osram er en forkortelse for Osmium og Wolfram som er de to materialer der er nødvendige for at producere glødetråde.

Kernen i produkter fra Osram er et godt lys, garanteret sikkerhed, komfort og effektiv ressourcebrug. Osram´s arbejdsområde er globalt og virksomheden støtter derfor sociale og miljømæssige politikker, samt sponsorer kunst og kultur på et globalt plan.


Inden for belysning er Osram en af de helt store spillere og virksomheden producerer et bredt sortiment, heriblandt lysdioder og andre LED produkter, samt lysstyringssystemer og lysløsninger.