Grundet Coronavirus (COVID-19) kører vi med nedsat personale. Vi oplever desuden forsinkelser fra vores leverandører, og der må derfor forventes længere leveringstid på alle bestillinger!

Due to Coronavirus (COVID-19), we operate with reduced staff. We also experience delays from our suppliers and therefore longer delivery times are expected on all orders!

Philips

Philips er et stærkt og pålideligt brand der producere professionelle og energieffektive lamper og lyskilder.

Philips er en hollandsk elektronik producent, og har siden 1891 produceret og forbedret deres produkter. I dag står Philips for salget af millionvis af lamper og lyskilder om året. Philips er global leder i lyskilder og producere disse i meget høj kvalitet. Vi forhandler et udvalg af de mest almindelige og anvendte lyskilder fra Philips. Gå til Philips hjemmeside for at se hele deres sortiment.

Philips blev grundlagt i 1891 i Eindhoven i Holland af Gerard Philips og hans far Frederik Philips. Senere kom Gerards bror, Anton Philips, til virksomheden. Anton Philips havde et stort talent for forretning og virksomheden blev hurtigt en af verdens største producenter af lyspærer.


I 1994 oprettede Philips et forskningslaboratorium, hvor de udviklede røntgen- og radioteknologi. Philips tror på forskning og udvikling af nye opfindelser. Læs mere om historien bag Philips på Philips hjemmeside.