Slamp

Italienske designer lamper fra Slamp. Mystik, innovativ, eksperimental, morsomt, originalitet og festligt, dette er betegnelser som Slamp bruger som mantra i deres udviklingsafdeling.

 • DKK 1.795,00

  Moderne og dekorativ lampe, Gemmy Prisma Amber er fremstillet et helt unikt materiale der reflekterer lyset, og giver en flot lyseffekt. Gemmy lampen leveres inkl. ophæng.

  DKK 1.795,00
 • DKK 1.795,00

  Gemmy Prisma Amethyst fra Slamp. Gemmy lampen er yderst dekorativ, og det specielle materiale reflekterer lyset så der opstår en flot lyseffekt. Lampen er inkl. ophæng.

  DKK 1.795,00
 • DKK 1.795,00

  Gemmy Prisma Emerald fra Slamp. Lampen er yderst dekorativ, og det specielle materiale reflekterer lyset helt specielt. Lampen leveres inkl. ophæng.

  DKK 1.795,00
 • DKK 1.795,00

  Dekorativ Gemmy Prisma Gold lampe fra Slamp. Lampen er produceret i unikt materiale der reflekterer lyset yderst flot. Gemmy Prisma Gold leveres inkl. ophæng.

  DKK 1.795,00
 • DKK 1.795,00

  Gemmy Prisma Rubin er en meget dekorativ lampe der er produceret i et unikt materiale der reflekterer lyset helt specielt. Gemmy Prisma Rubin lampen leveres inkl. ophæng.

  DKK 1.795,00
 • DKK 3.595,00

  Super smuk gulvlampe fra italienske Slamp. Bach XL gulvlampen har et slankt og stilfuldt design. Lampen er udført i hvid opalflex meteriale der giver en fantastisk effekt. Slamp Bach XL har 3 x E27 fatninger. Excl. lyskilde.

  DKK 3.595,00

Den italienske virksomhed Slamp blev dannet i 1994 af Roberto Ziliani med det formål at fremstille kvalitetslamper med øje for detaljen. Roberto Ziliani beskriver lamperne fra Slamp som det perfekte møde mellem designerens øje for detaljer og den industrielle produktions store kvalitet.


Lamperne fra Slamp er fremstillet med unikke, innovative og patenterede materialer – og designet af talentfulde internationale designere.


Det var designet ”Slamp Tube” der var den første lampe fra Slamp, som siden er blevet produceret i forskellige grafiske versioner. Slamp har siden deres første lampe fortsat med at skabe dekorativt design lys.