Alle lamper fra Studio Italia Design

Med base i Venedig, Italien, har Studio Italia Design siden starten i 1950'erne været den førende designer og producent af moderne lamper. Studio Italia Design er kendt for deres høje kvalitet og prestigefyldte designs.

Studio Italia Design benytter sig udelukkende af de fineste materialer såsom mundblæst Murano glas, som derefter kombineres med rustfrit stål, messing og aluminium i en lang række af forskellige finish. Her på siden finder du vores sortiment af eksklusive lamper fra Studio Italia Design.

Studio Italia Design er beliggende i Venedig i Italien og fik sin start i 1950. Studiet lamper bærer derfor det prestigefulde mærkat ”Made in Italy”. Lamperne fra Studio Italia Design laves af den højeste kvalitet og ud fra de højeste standarder inden for design. Dette kan ses i det luxuriøse materialebrug, som for eksempel det håndblæste Murano glas.


Designs fra Studio Italia Design er en eksklusiv kombination af materialer som rustfrit stål, aluminium og kobber.


Lamperne fremviser det bedste i teknologi, kvalitet, form og funktion. Studio Italia Design skaber unikke designs og sælges i over 90 lande gennem forskellige samarbejdspartnere. I Studio Italia Design findes et stort sortiment af belysning, blandt andet bord-, væg-, lofts-, gulv- og udendørsbelysning.