WATT A LAMP

WATT A LAMP er lamper med øje for skæve detaljer, en sanselige dimension og med banebrydende teknologi. Lamper, der er funktionelle, kunstneriske og elskelige. WATT A LAMP er født af en fascination af lys og en passioneret dedikation til teknologi, design og kvalitet.

 • DKK 1.695,00

  Megaphone pendel fra WATT A LAMP. Lampen er udformet som en megafon, og giver et behageligt lys - helt perfekt til belysning i eksempelvis køkkenet.Megaphone lampen leveres med en LED lyskilde.

  DKK 1.695,00
 • DKK 2.495,00

  Nuuk pendlen fra WATT A LAMP er inspireret af de massive isfjelde i Nordatlanten. Lampen efterligner med dens lille top og store base de store isbjerge i det iskolde hav. Lampen har E27 fatning. Excl. lyskilde.

  DKK 2.495,00
 • DKK 4.995,00

  Hvad der begyndte som en papir konstruktion, blev forvandlet til et projekt, der tager sigte på at skubbe potentialet i finér. Stretch pendlen er udformet som en tredimensional trækonstruktion. De smukke finer profiler er strakt i to retninger og kombineret med et armatur, der holder profilerne på plads som lampens indre kerne. Excl. lyskilde.

  DKK 4.995,00

WATT A LAMP tager som nyt dansk lampebrand, afsæt i 20 års erfaring i branchen. WATT A LAMP er skabt af fascinationen af lys og dedikation til teknologi, formgivning og høj kvalitet. WATT A LAMP's ambition er at skabe lamper med øje for detaljer, en sanselige dimension og banebrydende teknologi. Lamper, der er funktionelle, kunstneriske og elskelige.