WHATAPIPE

WHATAPIPE blev stiftet i vinteren 2016 af en lille gruppe kandidatstuderende der med sin forkærlighed for det industrielle design, ville skabe lamper af rå, rustik og ikke mindst personlig karaktér. Lamperne er håndlavet og produceret med tanke på lang levetid, høj standard og evnen til at tilpasse sig forskellige miljøer.

 • DKK 999,00

  The Charmer bordlampen fra WHATAPIPE, er en super flot lampe i et råt og industrielt design. Lampen er lavet af vandrør, monteret med fin stofledning med afbryder, og fine detaljer. Lille charmerede bordlampe der passer ind overalt. Leveres excl. lyskilde.

  DKK 999,00
 • DKK 1.599,00

  The Robot fra WHATAPIPE er en spændende bordlampe lavet af vandrør. The Robot vil med dens industrielle og rå design skabe opmærksomhed. Lampen har stofledning med afbryder. Leveres excl. lyskilde.

  DKK 1.599,00
 • DKK 1.299,00

  The Worker fra WHATAPIPE er en flot lampe produceret i vandrør, og dens industrielle design vil pynte på ethvert skrivebord. Bordlampen er monteret med stofledning med afbryder, og har mange fine detaljer. Leveres excl. lyskilde.

  DKK 1.299,00

Lamperne fra WHATAPIPE giver et personligt udtryk og kan passe ind med eksisterende interiør. WHATAPIPE lamper produceres selvfølgelig af godkendte og kvalitetsbevidste materialer, som er med til at levere et sikkert og trygt produkt, der kan holde mange år frem i tiden.