Zensehome

Intelligente el installationer fra Danske Zensehome, giver avancerede muligheder for lysstyring i hjemmet, på kontoret eller i forretninger. Mulighederne er mange, og tilmed kan du med Zensehome følge dit el-forbrug helt ud til den enkelte stikkontakt.

Zensehome er løsningen til dig der ønsker at kunne styre dit el forbrug med et tryk på kontakten. En Zensehome installation gør det nemt at tænde, afbryde, dæmpe og styre belysning i hele eller dele af boligen. Zensehome kan installeres uden at splitte din installation ad, da stikkontakter, lampeudtag mv. kommunikerer via den eksisterende 230V installation. Avanceret lys- og forbrugsstyring via Android, iPhone og PC. Se udvalget af produkter fra Zensehome i vores webshop. På Zensehome hjemmeside kan du læse meget mere om fordelene ved en Zensehome installation.

Med produkter fra Zensehome kan du opnå intelligent lysstyring i din bolig, samt styre dit elforbrug.


Zensehome er et dansk mærke startet af tre innovative elinstallatører som så en mangel på et produkt som Zensehome. I 2006 etablerede de et samarbejde med Teknologisk Instituts Innovationsselskab, Teknologisk Innovation.


Siden er Zensehome vokset og i 2008 blev Zensehome yderligere styrket gennem erfarne og kapitalstærke investorer.


Hos Zensehome går de op i at deres produkter er gennemtestede. I 2009, efter grundig testning, kom de første Zensehome produkter på markedet. I dag har Zensehome samarbejdspartnere over hele Danmark der forhandler deres smarte lysløsninger.