Arigato fra kroatiske Grupa Products

Arigato lampeserien fra det kroatiske designstudio Grupa Products er skabt ud fra en vision om at lave produkter der er innovative og yderst funktionelle, og en ambition om, at lamperne skal være fleksible og kan drejes, så der altid er lys, præcis hvor du ønsker det. Arigato lamperne har et minimalistisk udtryk, hvilket passer perfekt til den nordiske indretning.

Arigato bordlampe fra Grupa Products

Arigato er fremstillet i stål med en skærm i aluminium. Overfladen er pulverlakeret i et mat look, vælg mellem sort og hvid.

Grupa Products består af de tre designere Filip Despot, Ivana Pavic og Tahana Taraba, der skaber innovative designs, der produceres i deres hjemland Kroatien.

Se Arigato lamperne i webshoppen

Arigato gulvlampe med to skærme

Arigato gulvlampe med to skærme

Arigato loftlampe med to skærme

Arigato loftlampe med to skærme

Arigato lampeserien består af to forskellige loftslamper, to varianter af standerlamper, en væglampe, bordlampe, samt en pendel. Lamperne produceres både i mat hvid og mat sort.

Lamperne har rå og kantede samlinger, som udover at give fleksibilitet, også tilføjer attitude og personlighed.

Se Arigato lamperne her

Arigato væglampe

Arigato pendler fra Grupa Products

Arigato pendler

Hvid Arigato bordlampe

Hvid Arigato bordlampe

Grupa Products er et succesfuldt og prisvindende designstudio fra Kroatien, der siden 2012 har skabt design af høj kvalitet under deres eget brandnavn. Her kan du se hele vores sortiment af lamper fra Grupa Products.

Mere information om designerne bag Arigato

Grupa Products