Bell+ lampen fra Darø

Thomas Holst Madsen har designet Bell+ lampen for Darø. Den klokkeformede Bell+ tager udgangspunkt i skandinavisk designtradition kombineret med nytænkning i forhold til funktion. Bell+ lampen kan vippes og drejes alt efter dit behov og er med til at inspirere til en kreativ indretning.

Jeg kan godt lide modsætninger og spændingsfelter. For mig er det her idéer og løsninger opstår og udvikles

Thomas Holst Madsen

Bell+ lampen designet af Thomas Holst Madsen

Darø Bell+ lampen designet af Thomas Holst Madsen

Bell+ lampen har været to år på tegnebrættet, og er nu endelig klar! Med sin klokkeformede skærm, navn og bevægelsesmuligheder giver Bell+ lampen associationer til en klokke.

Hvide Bell+ lamper over bord

Hvide Bell+ lamper hængende over bord

Bell+ lampen er blevet udnævnt som vinder af German Design Award 2015 Special Mention i kategorien Excellent Product Design. Special Mention-prisen tildeles et produkt, der har gjort sig særligt bemærket. Ud af de mere end 2.000 nominerede produkter nationalt og internationalt har Bell+ skilt sig ud af mængden.

Anerkendelsen fra German Design Council viser, at Bell+ lampen er et unikt produkt, der tiltrækker international interesse.

Bell+ lampe i kobber

Darø Bell+ pendel i kobber

I pakken får du en tværstav i både aluminium og egetræ, så du selv kan vælge hvilken en du vil bruge til din Bell+ lampe.

Designer Thomas Holst Madsen

Thomas Holst Madsen

Bell+ lamperne fra Darø kan fås i flere størrelser og i 3 forskellige overflade finish - sort, hvid og kobber.

Se hele udvalget af Bell+ lamper