Sikker og hurtig levering af dine nye lamper

Vi pakker dine lamper forsvarligt og leverer dem med GLS, men du kan også vælge at afhente dine varer på vores adresse Torvegade 25 i København, efter aftale.

Alle varer sendes med GLS og Post Danmark. På alle vores varer i butikken kan du se den forventede leveringstid, dette er dog ikke en garanti for at varen bliver leveret indenfor den angivne tidsramme. Leveringstiden er typisk 2 hverdage for lagervarer, 3-5 hverdage for varer vi trækker fra fjernlager, bestillingsvarer op til 10 eller flere hverdage. Alle ordre vil dog blive ekspederet hurtigst muligt.

Vi leverer lamper og lyskilder til adresser i Danmark. Forsendelser til adresser der ligger uden for Danmarks grænser har længere leveringstid.

Leveringspriser

Alle ordre vi afsender bliver pålagt et paknings- og fragtgebyr på 49 kr. (GLS PakkeShop), eller 79 kr (Post Danmark med omdeling). Køber du for over 899 kr. betaler vi for leveringen af din ordre (dette glæder kun ved brug af GLS PakkeShop). Vælger du at afhente dine varer i vores fysiske butik er der selvfølgelig intet gebyr.

Fortrydelsesret

Læs om din fortrydelsesret under vores handelsbetingelser.

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, enten på e-mail eller telefon.

Vi har gjort det nemt at sende dine varer retur, hvis du har fortrudt dit køb. Opret pakkelabel her (kræver en printer).

Fragtskade

Ved modtagelse af din pakke er det vigtigt at du med det samme undersøger om pakken er intakt, og i tilfælde af transportskade anmelder denne inden 7 hverdage til fragtfirmaet. Overskridelse af denne dato kan medføre at fragt selskaberne afviser at håndtere transportskaden.

Reklamation

Når du modtager varen er det vigtigt at du undersøger om denne er intakt. Finder du fejl eller mangler, eller har du andre reklamationer, bedes du venligst kontakte os.

Læs mere om reklamation under vores handelsbetingelser.

Afhent i vores butik

Det er muligt at afhente din bestilling i vores butik, dette gøres ved at vælge "Afhentning" ved punktet forsendelsesmetode i bestillingsproceduren. Du vil modtage en e-mail eller en opringning når din ordre er klar til afhentning. Klik her for at se vores adresse og åbningstider.