Handelsbetingelser

Lys-Lamper.dk tilbyder salg af lamper, lyskilder samt diverse el-tilbehør. Onlinehandel hos Lys-Lamper.dk sker i henhold til nedenstående handelsbetingelser og vilkår.

Køb af varer på Lys-Lamper.dk er betinget af, at du accepterer disse betingelser og vilkår, der herefter udgør en aftale mellem dig og Lys-Lamper.dk. Når du handler med Lys-Lamper.dk indgås aftaler på: Dansk.

Generelle oplysninger

Website: Lys-Lamper.dk

Virksomhedens juridiske navn: Løvenkjær A/S

Organisationsform: A/S

CVR: 78896612

Virksomhedsadresse: Torvegade 25

1400 København K

Danmark

E-mailadresse: kundeservice@lys-lamper.dk

Telefon: 32572525

Virksomhedens etableringsår: 1914

Produktinformation

Lys-Lamper.dk oplyser varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til varen er du velkommen til at sende en e-mail til kundeservice@lys-lamper.dk

Priser

Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.

Sådan handler du

Hos Lys-Lamper.dk kan du via vores hjemmeside bestille varer, når bestillingen er gennemført vil du kort efter modtage en e-mail med en bekræftelse af din ordre.

For at foretage et køb på Lys-Lamper.dk skal du igennem følgende trin:

Når du har fundet den vare du ønsker at købe, klikker du på ”Tilføj til kurv”. Ønsker du mere end et eksemplar af en vare, kan du bruge feltet ”Antal” på vare visningen til at skrive det antal du ønsker at lægge i kurven. Hvis du har lagt en vare i kurven, kan du også ændre antallet direkte i kurven.

Kurven vises ved at klikke på ”Kurv” som ligger øverst i højre side. Når den eller de varer du ønsker at bestille er lagt i kurven, så klikker du på ”Kurv”, her kan du se et resumé af de varer der er i kurven. Du kan vælge at betale som gæst eller oprette en konto. Udfyld felterne med din e-mail, navn, samt din leveringsadresse.

Herefter kan du vælge om din bestilling skal leveres med GLS, eller om du ønsker at afhente din bestilling på vores adresse. Du bliver også bedt om at acceptere vores handelsbetingelser for at godkende ordren. Næste og sidste trin er betalingen, du kan betale med de fleste kreditkort på Lys-Lamper.dk.

Efter godkendt betaling, vil du kort efter modtage en ordrebekræftelse på mail, og vi vil behandle din ordre hurtigst muligt.

Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, kan du logge ind på siden eller sende en e-mail til kundeservice@lys-lamper.dk.

Hvis du har problemer med at gennemføre en ordre, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Betaling

På Lys-Lamper.dk kan der betales med: Dankort, Visa/Dankort, Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron, American Express, Forbrugsforeningen, JCB, samt ViaBill.

Der tages ikke gebyr ved betaling på Lys-Lamper.dk.

Lys-Lamper.dk trækker først pengene når vi afsender din ordre.

De kontooplysninger du indtaster ved betaling bliver sendt via en krypteret forbindelse (SSL) til vores indløser Bambora. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Du kan læse mere om Bamboras sikkerhed her: Sikre betalinger via internettet.

Reservation af beløb

Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme. Pengene er reserveret på dit kort eller konto indtil:

1) vi hæver beløbet, når vi sender varen, eller

2) indtil pengene bliver frigivet ifølge aftale med din kortudsteder.

Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder.

Viabill fakturabetaling

Aftalen om betaling hos Viabill bortfalder, hvis du fortryder dit køb inden for fortrydelsesfristen, jf. forbrugeraftalelovens § 26.

Læs mere om ViaBill fakturabetaling

Handelsbetingelser for ViaBill kredit

Levering og Afhentning

Vælger du at få din ordre leveret, bliver din ordre pålagt 49 kr. til GLS pakkeshop i Danmark. Vi leverer i hele Danmark. Vi bestræber os på at levere din ordre hurtigst muligt, på vare visningen er der oplyst en forventet leveringstid. Ved levering til adresser uden for Danmark er der ekstra leveringtid.

Du har også mulighed for at afhente din bestilling på vores adresse efter aftale, dette er naturligvis gebyrfrit.

Ved afhentning vil du modtage en e-mail når din ordre er klar til afhentning på vores adresse.

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på Lys-Lamper.dk

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

  • a) har modtaget din vare
  • b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
  • c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives enten på mail kundeservice@lys-lamper.dk eller telefon 32572525. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du medsendt din ordrebekræftelse og nederst i disse betingelser.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

RETURNERING

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstraomkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Løvenkjær A/S

Torvegade 25

1400 København K

Danmark

HVAD SKAL JEG SENDE MED TILBAGE

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand, når du sender den retur. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur, må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR

Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende.

Hent standardfortrydelsesformular i PDF format

Reklamation

Som privat forbruger har du hos Lys-Lamper.dk to års reklamationsret, det vil sige at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

HVIS DER ER NOGET GALT MED VAREN (reklamationsret)

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på Lys-Lamper.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

HVOR HURTIGT SKAL JEG REKLAMERE

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

VI REFUNDERER RIMELIGE FRAGTOMKOSTNINGER

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Løvenkjær A/S

Torvegade 25

1400 København K

Danmark

VI HAR BRUG FOR FØLGENDE INFORMATION, NÅR DU SENDER VAREN TIL OS

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

HVAD SKAL JEG SENDE MED TILBAGE

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse.

Ansvarsbegrænsning og forbehold

Lys-Lamper.dk har gjort det nemt for dig at få relevant information på andre websites igennem links. Disse websites er uden for Lys-Lamper.dk's kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os på Lys-Lamper.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mailadresse

Vi foretager registreringen og videregivelsen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Løvenkjær A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på lys-lamper.dk er Løvenkjær A/S.

Alle oplysninger som vi registrere for at kunne behandle din bestilling, behandles fortroligt og i overensstemmelse med persondataloven. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Kundeoplysningerne bliver ikke transmitteret. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Som registreret hos Løvenkjær A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Løvenkjær A/S via e-mail kundeservice@lys-lamper.dk.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte kundeservice@lys-lamper.dk. Hvis det mod forventning ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

Forbehold for ændringer

Lys-Lamper.dk forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for dette website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

Forbehold for billedgengivelse

Computerskærme kan variere i farveindstillingerne. Derfor kan farvegengivelser variere meget, alt efter skærmen. Lys-Lamper.dk kan ikke garantere, at de farver du ser på din skærm afspejler den præcise farve varen har.

Vi forsøger dog at beskrive varen bedst muligt. Du er altid meget velkommen til at kontakte vores kundeservice for yderligere information om vores varer.

Bambora https://www.bambora.com/da/dk/online/

FDIH / Forbrugerrådet www.fdih.dk

Forbrugerrådet www.taenk.dk

Forbrugerinformation www.forbrug.dk

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 15. februar 2023.