Sikker betaling

Vores kortbetaling går igennem Bambora. Alle vores transaktioner bliver krypteret og overføres via SSL (Secure Socket Layer). Bambora er en betalingsløsning der er godkendt af Nets (Det tidligere PBS).

Handel på nettet foregår ved at du indtaster dit kortnummer, kortets udløbsdato og kontrolcifre. Du vil aldrig bedt om at oplyse din personlige PIN-kode. Bruger du dit kort på nettet, og bruger du derfor ikke din PIN-kode, er du sikret mod misbrug. Der kan ikke hæves mere end det beløb, som du har accepteret ved køb. Der er ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en Internetbutik, der benytter SSL i sit betalingssystem.

Bambora overfører dine betalingsdata via en sikker betalingsgateway. Det betyder, at oplysningerne kun kan læses af vores indløser Nets (Tidligere PBS). Hverken Lys-Lamper.dk eller andre har mulighed for at se dine betalingsdata. Når du anvender kreditkort hos Lys-Lamper.dk, registrerer og gemmer vi således heller ikke hverken kort- eller kontooplysninger.

Hvis vi er i tvivl om mistænkelige ordre eller lignende, vil vi naturligvis tage kontakt til kunden. Al form for misbrug vil blive politianmeldt.

Vi modtager betaling med følgende kort: Dankort, VISA, MasterCard, Visa Electron, Maestro, JCB, American Express og Forbrugsforeningens kontokort.

Læs mere om Bambora.