ViaBill fakturabetaling

ViaBill giver dig mulighed for først at betale for dine varer efter 14 dage med rentefri kredit.

Om ViaBill

ViaBill er en dansk virksomhed, der blandt andet tilbyder finansielle services som f.eks. fleksible betalingsløsninger til webshops og deres kunder. ViaBill-koncernen er ejet af en række professionelle investeringsselskaber og det offentlige, herunder Ministeriet for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser, Østjysk Innovation og NorthCap Partners.

Sådan betaler du med ViaBill

Når du har fundet dine varer på Lys-Lamper.dk og lagt dem i indkøbskurven, går du til kassen. Blandt de øvrige betalingsformer vælger du ViaBill. Herefter finder du den betalingsprofil, du ønsker.

Når dine varer afsendes, modtager du et købsbevis fra shoppen som kvittering og til brug i forbindelse med reklamationer eller returnering.

Du modtager også en opkrævning fra ViaBill på den e-mailadresse, som du har angivet i webshoppen. Det er denne opkrævning, som du bruger til betaling.

Alt det med småt

Du skal være fyldt 18 år og have dansk personnummer samt folkeregisteradresse i Danmark. Ved bestilling giver du tilladelse til, at ViaBill kan foretage et kredittjek på dig.

Du skal samtidig have godkendt vores standard handelsbetingelser, som du kan finde link til på siden, hvor du vælger betalingsprofil.

Hvad sker der, hvis jeg ikke betaler til tiden?

Betaler du ikke til tiden, opkræver ViaBill et rykkergebyr på kr. 100,- pr. rykker og morarenter efter rentelovens bestemmelser.

Handelsbetingelser for ViaBill kredit

Spørgsmål til en opkrævning fra ViaBill