Halo Design Twist 4 gulvlampe - Antik messing
Kilk på et billed for at se det i fuld størrelse

Halo Design Twist 4 gulvlampe - Antik messing

DKK 3.699,00

739462

739462

Elegante Twist gulvlampe fra Halo Design der er lavet af messing og udstyret med fire flotte opale glaskupler med twistede linjer. Lampen er imponerende 150 cm høj og vil skabe en blød, diffus belysning i ethvert rum. Twist gulvlampens klassiske former og moderne twist gør den til en tidløs og elegant tilføjelse til enhver boligindretning.

Excl. lyskilder.

Fri fragt til GLS PakkeShop v/køb over 899,-

Yderligere information

Halo Design Twist 4 gulvlampe - Antik messing

Halo Design

Twist lamperne er designet med materialer i høj kvalitet og klassiske former i et nyt og moderne look. Den unikke lyseffekt skabes af de twistede linjer i glasset, som overrasker med sit bløde og diffuse lys.

Gulvlamperne er tilgængelige i flere varianter og størrelser, så der er noget for enhver smag og indretning. De findes også i to forskellige metaludgaver: mat sort og messing. Begge metaludgaver tilføjer en smuk og elegant stil til ethvert rum og skaber en hyggelig og indbydende atmosfære.

Twist lamperne er et eksempel på, hvordan design og funktionalitet kan kombineres på en smuk og elegant måde. De klassiske former med et moderne twist gør dem til en tidløs og elegant tilføjelse til ethvert hjem.

Produkt information

FabrikatHalo Design
Diameter30cm
Farve/finishMessing
Fatningstype4 x G9
Højde150cm
MaterialeMetal/glas
IP klassificeringIP20
Leveringstid3-5 hverdage
Spænding230 Volt
Inkl. lyskildeNej

Tilbehør / relateret