Halo Design Wrong gulvlampe - Opal/mat grå
Kilk på et billed for at se det i fuld størrelse

Halo Design Wrong gulvlampe - Opal/mat grå

DKK 2.499,00

742813

742813

Wrong har et design, der er svært at udtrykke i ord. Formen på det mundblæste opalglas er asymmetrisk og ændres afhængigt af beskuerens vinkel, hvilket giver en følelse af flere lamper i en.

Excl. lyskilde.

Fri fragt til GLS PakkeShop v/køb over 899,-

Yderligere information

Halo Design Wrong gulvlampe - Opal/mat grå

Design Michael Waltersdorff & Emanuele Patton

Wrong-lamperne er enestående i deres design og æstetik. De er skabt af mundblæst opalglas, der er formet asymmetrisk og ændrer form afhængigt af, hvordan beskueren ser på dem. Det er som om, der er flere lamper i én, når man bevæger sig rundt om dem og ser dem fra forskellige vinkler.

Det er svært at beskrive denne unikke form på en måde, der retfærdiggør dens skønhed og kompleksitet. Det er noget, man simpelthen må opleve selv. Derfor er Wrong-lamperne en serie af lamper, der skal ses og ikke kun beskrives.

Når man ser disse lamper, bliver man fascineret af deres enkle og alligevel komplekse design. Det er som om, de har en sjæl og en personlighed, som ændrer sig afhængigt af, hvordan de ses. De er ikke kun en lyskilde, men også et kunstværk i sig selv.

Wrong lamperne fra Halo Design er et fremragende eksempel på, hvordan design kan være mere end blot funktionelt. De viser, hvordan design kan være en oplevelse, der skaber glæde og beundring i sin enkelthed og skønhed.

Produkt information

FabrikatHalo Design
Diameter32cm
Farve/finishOpal
FatningstypeE27
Højde150cm
MaterialeGlas
Leveringstid3-5 hverdage
Spænding230 Volt
Ledningslængde200cm
Inkl. lyskildeNej
DesignerMichael Waltersdorff & Emanuele Patton

Tilbehør / relateret