Compact 1 stand - Sort
Kilk på et billed for at se det i fuld størrelse

Compact 1 stand - Sort

DKK 3.295,00

256421

256421

Elegant stander til havegangen, parkeringspladsen eller indkørslen. Kombiner Compact stand med Compact Down lampen fra Light-Point, og skab en flot udendørslampe.

Bemærk: Kun stander. Excl. Compact Down lampen.

Fri fragt til GLS PakkeShop v/køb over 899,-

Yderligere information

Light-Point Compact 1 stand - Sort

Design Ronni Gol

Compact stand er en elegant stander til havegangen, parkeringspladsen eller indkørslen. Den er udført i sortlakeret aluminium og fås i tre størrelser.

Den er tænkt til brug med udendørslampen COMPACT DOWN, og de to produkter kan sammen sikre en stringent ensartethed i udtrykket, når de kombineres til udendørs belysning.

Compact stand består af en stander i lakeret aluminium og et mellemstykke. Mellemstykket giver en elegant fordybning i designet og adskiller lampens og standerens stramme æstetik. Sat sammen med lampen COMPACT DOWN får man to bestanddele, der kompletterer hinanden. Mellemstykket slutter tæt i en svagt markeret fordybning hele vejen rundt om lampeenheden, så adskillelsen af lampe og stander ikke skaber et naturligt tilholdssted for insekter.

Den fås i tre størrelser, hvor standeren i alle versioner er nøjagtig fire gange den kvadratiske lampes højde. Dermed er størrelsesforholdet mellem lampe og stander nøjagtig den samme, om du vælger den mindste, der måler 60 cm i højden, eller den største, der måler 100 cm i højden.

Produkt information

FabrikatLight-Point
Farve/finishSort
Højde60cm
Bredde15cm
Dybde9cm
MaterialeAluminium
Leveringstid3-5 hverdage
Inkl. lyskildeNej
DesignerRonni Gol