Philips Hue Dim Switch V2
Kilk på et billed for at se det i fuld størrelse

Philips Hue Dim Switch V2

DKK 149,00

8719514274617

8719514274617

Den batteridrevne Hue dimmer switch kan bruges som en almindelig vægkontakt. Du kan placere den hvor som helst, du ønsker det, med skruer eller tapen på bagsiden af kontakten. Det er en hurtig og enkel installation uden ledninger og andet besvær.

Fri fragt til GLS PakkeShop v/køb over 899,-

Webshoppen er e-mærket
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

Yderligere information

Philips Hue Dim Switch V2

Philips Hue

Philips Hue dimmer switch er en batteridrevet lysdæmper til Philips Hue systemet. Slut den til din Philips Hue bridge, konfigurer via app’en, og betjen Philips Hue lyssætningen uden at bruge din smartphone.

Pakken indeholder

  • 1 stk. Philips Hue Lysdæmperkontakt Version 2
  • 1 stk. CR2032 batteri til lysdæmperkontakten

Få ro i sindet med Philips Hue

Lad lyset give dig en varm velkomst, når du kommer hjem, styr dine lamper, uanset hvor du befinder dig, eller automatiser dine lamper og få det til at se ud som om, du er hjemme, selvom du ikke er.

Behagelig lysdæmpning

Oplev en blid lysdæmpning med Philips Hue. Ikke for lyst. Ikke for mørkt. Lige tilpas. Helt uden ledninger, elektriker eller installation.

Skab gode øjeblikke

Få større velvære med naturligt lys. Philips Hue kan vække dig, give dig fornyet energi og gøre det nemmere at læse, koncentrere sig og slappe af. Gør dine daglige rutiner til gode øjeblikke, du kan nyde.

Slip fantasien løs

Der er et utal af muligheder for at gøre din hverdagsbelysning til en usædvanlig oplevelse. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Innovativ lysstyring og tilbehør

Tilpas dit Philips Hue system, som du vil have det, med flere forskellige intuitive apps, kontakter og andet tilbehør til lysstyring.

Produkt information

FabrikatPhilips
Leveringstid3-5 hverdage
Inkl. lyskildeNej