Kontakt vores kundeservice

Lys-Lamper.dk er en e-mærket webshop, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbruger Hotline, når du handler hos os. Hvis du har spørgsmål angående en ordre, brug for råd og vejledning, eller søger mere information om vores varer, så brug formen her til at sende en mail direkte til vores kundeservice.

Hvis du har spørgsmål til en ordre, så oplys venligst din ordre reference - denne står i din ordrebekræftelse, samt på din følgeseddel hvis varen er modtaget.

Ring til kundeservice

Vi sidder også klar ved telefonerne på 3257 2525 i tidsrummet 10:00 - 16:00 eller på kundeservice@lys-lamper.dk som vi besvarer inden for 24 timer i hverdagen.

Fortrydelse eller reklamation

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Følg os på Facebook!

Like os på Facebook, så holder vi dig opdateret med aktuelle tilbud, nye spændende lamper, samt rabatkoder.


Skal lampen monteres af vores elektriker?

Har du fundet dine nye lamper i vores webshop, og ønsker du montering af vores elektriker så noter det i kommentarfeltet ved bestilling – så bliver du ringet op så vi kan lave en aftale. Har du allerede bestilt lamperne kan du bruge kontaktformularen eller ringe til os på 32572525.