Hang around - Flytbart lampeophæng - Hvid
Kilk på et billed for at se det i fuld størrelse

Hang around - Flytbart lampeophæng - Hvid

DKK 169,00

Hang around lampeophæng i hvid. Hang around er et dansk designet lampeophæng. Ophænget er magnetisk og kan give din lampe flere placeringer ved hjælp af næsten usynlige metalskiver i loftet. Lampeophænget findes i flere farver.

Fri fragt til GLS PakkeShop v/køb over 899,-

Yderligere information

Hang around flytbart lampeophæng - Hvid

Norlee

Dette smarte lampeophæng fra Norlee, har en stærk magnet i den ene ende, og ved hjælp af magnetens kraft holdes lampeophænget fast, til én af de to vedlagte metalskiver som monteres i loftet. Hang around vippes fri af den ene metalskive og klikkes fast til en anden – uden brug af værktøj. Lampen kan derved flyttes så placeringen af lampen passer til din hverdag.

Når man står med Hang around i hånden, føles det rigtigt. Lampeophænget er skabt i aluminium og metal, med vægt på det visuelle. Super god kvalitet, dansk design og funktionalitet! En smuk lampe bør hænge i et smukt lampeophæng.

Hang around lampeophænget er ikke strømførende, og det er ikke nødvendigt med strømskinner. Hang around kan sammenlignes med de eksisterende lampeophæng der findes i på markedet – det er bare flytbart.

Pakken indeholder:

  • 1 stk. Hang around lampeophæng i hvid
  • 2 stk. loftskiver
  • 1 stk. plastskrue
  • 2 stk. skruer og rawplugs

 

Maksimal belastning: 4 kg

Produkt information

FabrikatNorlee
Farve/finishHvid
MaterialeMetal
Leveringstid3-5 hverdage

Tilbehør / relateret

Download

Hang around

Hang around - Brugsanvisning