-15%

Nedsat pris! Le Klint Carronade bordlampe - Sort
Kilk på et billed for at se det i fuld størrelse

Le Klint Carronade bord/væglampe - Sort

DKK 5.995,00

DKK 5.095,75

260SB

260SB

Le Klint Carronade lampe i lille bord-/vægmodel er med sin base i massiv valnøddetræ og drejbare lampehoved anvendelig som en kraftfuld spotlight, der kan placeres mange steder. Placer eksempelvis Carronade lampen på bordet eller reolen, som væglampe i soveværelset, som gallerilampe, loftspot eller blot den lille gimmick placeret på gulvet eller i et hjørne.

Excl. lyskilde.

Fri fragt til GLS PakkeShop v/køb over 899,-

Webshoppen er e-mærket
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

Yderligere information

Le Klint Carronade bord/væglampe - Sort

Design Markus Johansson

Lampeserien Carronade er udviklet som en komplet lampeserie, oprindelig baseret på idéen om en bordlampe, udformet som en lille kanon med lys i, og hvor Markus Johansson har arbejdet med et på samme tid legesygt, udfordrende og markant design.

Den lille bord-/vægmodel er med sin base i massiv amerikansk valnøddetræ og drejbare lampehoved anvendelig som en kraftfuld spotlight, der kan placeres mange steder i boligen, eksempelvis på bordet eller reolen, som væglampe i soveværelset, over et maleri som gallerilampe, eller måske i loftet som spotbelysning.

Le Klint Carronade lamper

Lamperne i Le Klints Carronade serie er fremstillet i mat sort lakeret stål, med fine messingdetaljer og med en bøjle i olieret amerikansk valnød.

Designet af Markus Johansson – Møbel- og produktdesigner, 1982

Markus Johansson er uddannet fra HDK (Skole for Design og Håndværk) i Göteborg 2011. Hans tegnestue ligger i centrum af Göteborg, hvor han arbejder med udvikling og design indenfor områderne produkt- og møbeldesign, belysning, grafisk design og indretning.

I dag arbejder Markus med både svenske og internationale designvirksomheder, og han har allerede vundet adskillige priser. Hans meget roste Nest stol er erhvervet af MAD, Museum for Kunst og Design i New York.

Hans første produkt i samarbejdet med Le Klint er lampeserien Carronade.

Energimærke

Energimærkning

Produkt information

FabrikatLe Klint
Farve/finishMat sort
FatningstypeE14
Højde16cm
Bredde15cm
Dybde20cm
MaterialeTræ/metal
IP klassificeringIP20
Leveringstid3-5 hverdage
Spænding230 Volt
Inkl. lyskildeNej
DesignerMarkus Johansson

Tilbehør / relateret