Le Klint Carronade læselampe - Sort
Kilk på et billed for at se det i fuld størrelse

Le Klint Carronade læselampe - Sort

DKK 13.495,00

360SB

360SB

Le Klint Carronade multifunktionel gulv-/læselampe i en moderne version af den klassiske læselampe, hvor lyset kan styres i den retning der er behov for. Lampens karakteristiske design animerer til en central placering, hvor ikke blot lampens funktion, men i ligeså høj grad dens formgivning får lov at manifestere sig i selskab med det øvrige interiør.

Excl. lyskilde.

Fri fragt til GLS PakkeShop v/køb over 899,-

Webshoppen er e-mærket
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

Yderligere information

Le Klint Carronade læselampe - Sort

Design Markus Johansson

Lampeserien Carronade er udviklet som en komplet lampeserie, oprindelig baseret på idéen om en bordlampe, udformet som en lille kanon med lys i, og hvor Markus Johansson har arbejdet med et på samme tid legesygt, udfordrende og markant design.

Den multifunktionelle Carronade gulv-/læselampe er den moderne version af den klassiske Le Klint læselampe, hvor lyset nemt styres i nøjagtig den retning der er behov for. Placer Carronade lampen centralt i rummet, hvor ikke blot lampens funktion, men i ligeså høj grad dens formgivning får lov at manifestere sig i selskab med det øvrige interiør.

Le Klint Carronade lamper

Lamperne i Le Klints Carronade serie er fremstillet i mat sort lakeret stål, med fine messingdetaljer og med en bøjle i olieret amerikansk valnød.

Designet af Markus Johansson – Møbel- og produktdesigner, 1982

Markus Johansson er uddannet fra HDK (Skole for Design og Håndværk) i Göteborg 2011. Hans tegnestue ligger i centrum af Göteborg, hvor han arbejder med udvikling og design indenfor områderne produkt- og møbeldesign, belysning, grafisk design og indretning.

I dag arbejder Markus med både svenske og internationale designvirksomheder, og han har allerede vundet adskillige priser. Hans meget roste Nest stol er erhvervet af MAD, Museum for Kunst og Design i New York.

Hans første produkt i samarbejdet med Le Klint er lampeserien Carronade.

Energimærke

Energimærkning

Produkt information

FabrikatLe Klint
Farve/finishMat sort
FatningstypeE14
HøjdeHøjdejusterbar 111 - 133cm
Bredde47cm
Dybde77cm
MaterialeTræ/metal
IP klassificeringIP20
Leveringstid3-5 hverdage
Spænding230 Volt
Inkl. lyskildeNej
DesignerMarkus Johansson

Tilbehør / relateret