-35%

Nedsat pris!
Kilk på et billed for at se det i fuld størrelse

Le Klint Swirl gulvlampe - Hvid

DKK 6.495,00

DKK 4.221,75

5703387333123

5703387333123

Le Klint Swirl gulvlampe i elegant og eksklusivt design. Swirl lampens svungne lameller fordeler lyset, og giver et fint brugslys, og er tillige en æstetisk nydelse i rummet. Gulvlampen er 140 cm høj.

RESTSALG SÅ LÆNGE LAGER HAVES

Lampen leveres uden lyskilde.

Fri fragt til GLS PakkeShop v/køb over 899,-

Yderligere information

Le Klint Swirl gulvlampe - Hvid

Design af Øivind Slaatto

Lampeserien Swirl er trods klare referencer til le Klints klassiske design og håndværk sin helt egen. Med sit transparente formsprog og de svungne lameller som fordeler lyset, giver Swirl lampen et fint brugslys, og er tillige en æstetisk nydelse i rummet.

Swirl lampen findes i flere modeller og størrelser. Se alle Swirl lamper fra Le Klint her.

Øivind Slaatto er uddannet fra Danmarks Designskole i 2008. Han var oprindeligt startet på musikkonservatoriet, da der ingen tvivl var hos ham - han skulle selvfølgelig være musiker ligesom sin mor og far.

Men undervejs i musikstudierne måtte han sande at han brugte mere og mere tid på at tegne streger til design fremfor noder til musik på tavlerne. Og enden på det blev at han stod færdiguddannet som industriel designer i 2008.

Øivind er i høj grad inspireret af naturen, i særdeleshed sneglen – både hvad angår opbygningen af selve sneglehuset, men i ligeså høj grad det langsomme tempo. Derudover er han fascineret af Fibonaccis talrække, fraktaler og andre matematiske grundlæggende principper. Disse inspirationskilder er således grundlaget for hans allerførste design efter afsluttet uddannelse, nemlig højtaleren A9, designet for B&O, som kom på markedet i 2012.

De samme principper har været baggrunden for hans lampeserie Swirl. Og faktisk har lamperne været undervejs siden han sluttede sit studie i 2008, men Øivind har arbejdet intenst på at forbedre og forfine detaljerne. Hans ønske om at lys, form og funktion arbejder sammen for at give en flot lysoplevelse, samtidig med at Swirl lampen har et let udtryk er helt i tråd med den skandinaviske tradition. Derfor er det også helt i tråd med Le Klints øvrige sortiment.

Energimærke

Energimærkning

Produkt information

FabrikatLe Klint
Diameter50cm
Farve/finishHvid
Højde140cm
MaterialeMetal/plast
IP klassificeringIP20
Leveringstid3-5 hverdage
Spænding230 Volt
Inkl. lyskildeNej
DesignerØivind Slaatto