-25%

Nedsat pris!
Kilk på et billed for at se det i fuld størrelse

Le Klint Candlelight - Sort kork

DKK 1.695,00

DKK 1.271,25

5703387038011

5703387038011

Den flotte lanterne skaber en hyggelig stemning indendørs såvel som udendørs. Og så kan den nemt flyttes rundt i hjemmet, alt efter hvor du vil sprede lys og varme. Lampen er fremstillet i sort kork med sortbejdset egetræsbøjle.

Le Klint Candlelight er trådløs og genopladelig, så den kan bruges igen og igen.

RESTSALG SÅ LÆNGE LAGER HAVES

Fri fragt til GLS PakkeShop v/køb over 899,-

Yderligere information

Le Klint Candlelight - Sort kork

Design Philip Bro Ludvigsen

Den flotte lanterne skaber en hyggelig stemning indendørs såvel som udendørs. Og så kan den nemt flyttes rundt i hjemmet, alt efter hvor du vil sprede lys og varme.

Med udgangspunkt i moderne lysteknologi og kvalitetsmaterialer har Philip Bro Ludvigsen designet Candlelight for Le Klint - en elegant og enkel lanterne, som både passer smukt til den nordiske indretningsstil og også tager hensyn til det gode indeklima.

Det er vores hyggelige, nordiske tradition med at tænde stearinlys, som har inspireret Philip til at designe et godt alternativ til de levende lys. Resultatet er en ny poetisk og dekorativ lanterne med genopladeligt LED lys, som kan anvendes året rundt. Lanternen giver en oplevelse af de hyggelige levende lys med dens blafrende flamme og bund af ægte stearin, men den giver et sundere indeklima på grund af den genopladelige LED lyskilde. Med sin bøjle fremstillet i træ kan Candlelight med et snuptag medbringes og placeres overalt, hvor der er behov for lys.

Kuplen i mundblæst glas får LED-lyset til at spejle sig og leger med illusionen om det levende lys.

Le Klint Candlelight er trådløs og genopladelig, så den kan bruges igen og igen. Lanternen lades nemt op ved hjælp af USB, og en opladning holder ca. 150 timer svarende til 5 timers brug dagligt i 30 dage.

Opladningstid med USB: ca. 4 timer.

Glaskuplen er aftagelig.

NB: Candlelight er ikke en udendørslampe, men kan medbringes udenfor, når vejret tillader det.

Produkt information

FabrikatLe Klint
Diameter12cm
Højde27cm
MaterialeGlas/træ
Leveringstid3-5 hverdage
Inkl. lyskildeJa, indbygget
DesignerPhilip Bro Ludvigsen