-15%

Nedsat pris! Le Klint Swirl Loft/væglampe Medium - Hvid - Ø60
Kilk på et billed for at se det i fuld størrelse

Le Klint Swirl Loft/væglampe Medium - Hvid - Ø60

DKK 3.995,00

DKK 3.395,75

1320M

1320M

Medium Swirl lampe i hvid. Med sit transparente formsprog og de svungne lameller som fordeler lyset, giver lampen et fint brugslys, og er tillige en æstetisk nydelse i rummet.

Excl. lyskilde.

Fri fragt til GLS PakkeShop v/køb over 899,-

Webshoppen er e-mærket
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

Yderligere information

Le Klint Swirl Loft/væglampe Medium - Hvid - Ø60

Design af Øivind Slaatto

Lampen er 60 cm i diameter, og kan monteres både på væg eller i loftet.

Swirl loft/væglampen giver mange belysningsmæssige muligheder, og er særdeles velegnet til at bruge i forbindelse med halls, trapper, gangarealer, reposer og andre steder hvor en harmonisk og integreret belysning er påkrævet.

Swirl lampen fra Le Klint findes i flere modeller og størrelser.

Øivind Slaatto er uddannet fra Danmarks Designskole i 2008. Han var oprindeligt startet på musikkonservatoriet, da der ingen tvivl var hos ham - han skulle selvfølgelig være musiker ligesom sin mor og far.

Men undervejs i musikstudierne måtte han sande at han brugte mere og mere tid på at tegne streger til design fremfor noder til musik på tavlerne. Og enden på det blev at han stod færdiguddannet som industriel designer i 2008.

Øivind er i høj grad inspireret af naturen, i særdeleshed sneglen – både hvad angår opbygningen af selve sneglehuset, men i ligeså høj grad det langsomme tempo. Derudover er han fascineret af Fibonaccis talrække, fraktaler og andre matematiske grundlæggende principper. Disse inspirationskilder er således grundlaget for hans allerførste design efter afsluttet uddannelse, nemlig højtaleren A9, designet for B&O, som kom på markedet i 2012.

De samme principper har været baggrunden for hans lampeserie Swirl. Og faktisk har lamperne været undervejs siden han sluttede sit studie i 2008, men Øivind har arbejdet intenst på at forbedre og forfine detaljerne. Hans ønske om at lys, form og funktion arbejder sammen for at give en flot lysoplevelse, samtidig med at Swirl lampen har et let udtryk er helt i tråd med den skandinaviske tradition. Derfor er det også helt i tråd med Le Klints øvrige sortiment.

Energimærke

Energimærkning

Produkt information

FabrikatLe Klint
Diameter60cm
Farve/finishHvid
Højde20cm
MaterialePlast
IP klassificeringIP20
Leveringstid3-5 hverdage
Spænding230 Volt
Inkl. lyskildeJa
DesignerØivind Slaatto

Download

Le Klint 1320

EU Energimærkning