Le Klint Carronade pendel - Sort
Kilk på et billed for at se det i fuld størrelse

Le Klint Carronade pendel - Sort

DKK 5.495,00

160SB

160SB

Le Klint Carronade pendel i sortlakeret metal med messingdetaljer og bøjle i amerikansk valnød. Som spotpendel vil Carronade lampen kunne anvendes overalt i boligen og virksomheden. Alene, i række eller i en klynge kan den anvendes som en smart og effektfuld belysning til både arbejdsbrug og almen rumbelysning.

Excl. lyskilde.

Fri fragt til GLS PakkeShop v/køb over 899,-

Webshoppen er e-mærket
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

Yderligere information

Le Klint Carronade pendel - Sort

Design Markus Johansson

Lampeserien Carronade er udviklet som en komplet lampeserie, oprindelig baseret på idéen om en bordlampe, udformet som en lille kanon med lys i, og hvor Markus Johansson har arbejdet med et på samme tid legesygt, udfordrende og markant design.

Carronade pendlen kan bruges overalt i hjemmet, og fungere perfekt alene, såvel som i en klynge af flere pendellamper. Carronade lampen skaber en flot og effektfuld belysning.

Le Klint Carronade lamper

Lamperne i Le Klints Carronade serie er fremstillet i mat sort lakeret stål, med fine messingdetaljer og med en bøjle i olieret amerikansk valnød.

Designet af Markus Johansson – Møbel- og produktdesigner, 1982

Markus Johansson er uddannet fra HDK (Skole for Design og Håndværk) i Göteborg 2011. Hans tegnestue ligger i centrum af Göteborg, hvor han arbejder med udvikling og design indenfor områderne produkt- og møbeldesign, belysning, grafisk design og indretning.

I dag arbejder Markus med både svenske og internationale designvirksomheder, og han har allerede vundet adskillige priser. Hans meget roste Nest stol er erhvervet af MAD, Museum for Kunst og Design i New York.

Hans første produkt i samarbejdet med Le Klint er lampeserien Carronade.

Energimærke

Energimærkning

Produkt information

FabrikatLe Klint
Diameter12cm
Farve/finishMat sort
FatningstypeE14
Højde24cm
MaterialeTræ/metal
IP klassificeringIP20
Leveringstid3-5 hverdage
Spænding230 Volt
Lyskilde typeLED
Inkl. lyskildeNej
DesignerMarkus Johansson

Tilbehør / relateret