-15%

Nedsat pris! Le Klint Swirl 3 Medium - Kobber - Ø40
Kilk på et billed for at se det i fuld størrelse

Le Klint Swirl 3 Medium - Kobber - Ø40

DKK 5.295,00

DKK 4.500,75

1313MCU

1313MCU

Le Klint Swirl 3 Medium med flot kobber overflade. Lampen er trods klare referencer til Le Klints klassiske design og håndværk sin helt egen. Med sit transparente formsprog og de svungne lameller som fordeler lyset, giver lampen et fint brugslys, og er tillige en æstetisk nydelse i rummet.

Excl. lyskilde.

Fri fragt til GLS PakkeShop v/køb over 899,-

Webshoppen er e-mærket
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

Yderligere information

Le Klint Swirl 3 Medium - Kobber - Ø40

Design af Øivind Slaatto

Swirl 3 lampen har en smuk afslutning i bunden af lampen som gør den meget velegnet til at hænge højt i et rum. Lampen er designet så der ikke opstår ubehagelig blænding fra lyskilden, så længe den placeres efter de medfølgende retningslinjer.

Swirl lamperne findes i flere modeller og størrelser. Denne model har en diameter på 40 cm, samt en højde på 35 cm. Swirl lamperne fra Le Klint er designet af Øivind Slaatto.

Øivind Slaatto blev uddannet på Danmarks Designskole i 2008. Han var oprindeligt startet på musikkonservatoriet, da der ingen tvivl var hos ham - han skulle selvfølgelig være musiker ligesom sin mor og far.

Undervejs i musikstudierne måtte han sande at han brugte mere og mere tid på at tegne streger til design fremfor noder til musik på tavlerne. Og enden på det blev at han stod færdiguddannet som industriel designer i 2008.

Øivind er i høj grad inspireret af naturen, i særdeleshed sneglen – både hvad angår opbygningen af selve sneglehuset, men i ligeså høj grad det langsomme tempo. Derudover er han fascineret af Fibonaccis talrække, fraktaler og andre matematiske grundlæggende principper. Disse inspirationskilder er således grundlaget for hans allerførste design efter afsluttet uddannelse, nemlig højtaleren A9, designet for B&O, som kom på markedet i 2012.

De samme principper har været baggrunden for hans lampeserie Swirl. Og faktisk har lamperne været undervejs siden han sluttede sit studie i 2008, men Øivind har arbejdet intenst på at forbedre og forfine detaljerne. Hans ønske om at lys, form og funktion arbejder sammen for at give en flot lysoplevelse, samtidig med at Swirl lampen har et let udtryk er helt i tråd med den skandinaviske tradition. Derfor er det også helt i tråd med Le Klints øvrige sortiment.

Energimærke

Energimærkning

Produkt information

FabrikatLe Klint
Diameter40cm
Farve/finishKobber
Højde35cm
MaterialePlast
IP klassificeringIP20
Leveringstid3-5 hverdage
Spænding230 Volt
Inkl. lyskildeNej
DesignerØivind Slaatto