Le Klint Swirl CP 2 Medium - Kobber - Ø36
Kilk på et billed for at se det i fuld størrelse

Le Klint Swirl 2 Medium - Kobber - Ø36

DKK 5.295,00

1312MCU

1312MCU

Swirl 2 Medium pendel i kobber. Denne Swirl lampe har en smuk kobber metallakering på oversiden af lamellerne. Den gyldne farve er med til at fremhæve den svungne form i lampens design. Lampen er 36 cm i diameter.

Excl. lyskilde.

Fri fragt til GLS PakkeShop v/køb over 899,-

Webshoppen er e-mærket
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

Yderligere information

Le Klint Swirl 2 Medium - Kobber - Ø36

Design af Øivind Slaatto

Swirl 2 lampen har en flot afslutning i bunden af lampen som gør den særdeles velegnet til at hænge højt i et rum. Lampen er designet så der ikke opstår ubehagelig blænding fra lyskilden, så længe den placeres efter de medfølgende retningslinjer.

Swirl lamperne findes i flere modeller og størrelser. Denne model har en diameter på 36 cm, samt en højde på 45 cm. De flotte Swirl lamper fra Le Klint er designet af Øivind Slaatto.

Øivind Slaatto er uddannet fra Danmarks Designskole i 2008. Han var oprindeligt startet på musikkonservatoriet, da der ingen tvivl var hos ham - han skulle selvfølgelig være musiker ligesom sin mor og far.

Undervejs i musikstudierne måtte han sande at han brugte mere og mere tid på at tegne streger til design fremfor noder til musik på tavlerne. Og enden på det blev at han stod færdiguddannet som industriel designer i 2008.

Øivind er i høj grad inspireret af naturen, i særdeleshed sneglen – både hvad angår opbygningen af selve sneglehuset, men i ligeså høj grad det langsomme tempo. Derudover er han fascineret af Fibonaccis talrække, fraktaler og andre matematiske grundlæggende principper. Disse inspirationskilder er således grundlaget for hans allerførste design efter afsluttet uddannelse, nemlig højtaleren A9, designet for B&O, som kom på markedet i 2012.

De samme principper har været baggrunden for hans lampeserie Swirl. Og faktisk har lamperne været undervejs siden han sluttede sit studie i 2008, men Øivind har arbejdet intenst på at forbedre og forfine detaljerne. Hans ønske om at lys, form og funktion arbejder sammen for at give en flot lysoplevelse, samtidig med at Swirl lampen har et let udtryk er helt i tråd med den skandinaviske tradition. Derfor er det også helt i tråd med Le Klints øvrige sortiment.

Energimærke

Energimærkning

Produkt information

FabrikatLe Klint
Diameter36cm
Farve/finishKobber
Højde45cm
MaterialePlast
IP klassificeringIP20
Leveringstid3-5 hverdage
Spænding230 Volt
Inkl. lyskildeNej
DesignerØivind Slaatto

Download

Le Klint Swirl CP 2

EU Energimærkning