Grundet Coronavirus (COVID-19) kører vi med nedsat personale. Vi oplever desuden forsinkelser fra vores leverandører, og der må derfor forventes længere leveringstid på alle bestillinger!

Due to Coronavirus (COVID-19), we operate with reduced staff. We also experience delays from our suppliers and therefore longer delivery times are expected on all orders!

Le Klint Facet væglampe - Lysegrå
Kilk på et billed for at se det i fuld størrelse

Le Klint Facet væglampe - Lysegrå

DKK 2.995,00

Facet væglampen fra Le Klint er designet af den franske designer Aurélien Barbry hvis fokus har været at finde en ikonisk, men enkel form, som ville være ideel til såvel indendørs som udendørs brug. Facet væglampen er lavet i rustfrit stål, og flot lys grå lakering.

Indbygget skiftbar LED lyskilde.

Fri fragt til GLS PakkeShop v/køb over 899,-

Webshoppen er e-mærket
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

Yderligere information

Le Klint Facet væglampe - Lysegrå

Design Aurélien Barbry

Facet inden- og udendørs lampeserie fra Le Klint. Den franske designer Aurélien Barbry´s fokus har været at finde en ikonisk, men enkel form, som ville være ideel til såvel indendørs som udendørs brug. Og derfor ikke i hverken papir eller plastmateriale. Aurélien Barbry understreger, at han er stolt af at have fundet en ny, men stadig sofistikeret form, som referer til Le Klints smukke plisséer uden at ødelægge det velkendte DNA.

Som tilbehør kan der købes baseplader i tilsvarende farver, leveres i to størrelser. Til hver plade medfølger komplet sæt med foliebogstaver og tal i antracitgrå.

Facet væglampen kan anvendes som både up- og downlight.

Le Klint Facet leveres med en aftagelig top, således at den lyser som både up- & downlight. Ved at montere toppladen opnår man at lampen kun lyser som downlight.

Produkt information

FabrikatLe Klint
Farve/finishLysegrå
MaterialeRustfrit stål
IP klassificeringIP44
Spænding230 Volt
Watt8W
Lyskilde typeLED
Inkl. lyskildeJa
InstallationMå kun installeres af en autoriseret elinstallatør.
DesignerAurélien Barbry

Tilbehør / relateret