Light-Point Sky indbygningslampe
Kilk på et billed for at se det i fuld størrelse

Light-Point Sky indbygningslampe

DKK 2.495,00

Light-Point Sky er indbygningsversionen af loftslampen Surface. Med en dybde på bare 55 mm kan Sky passe ind i de fleste loftskonstruktioner, og med en diameter på helt op til 95 cm kan Sky skabe en imponerende effekt i små som store rum.

Indbygget LED lyskilde. Kan tilsluttes lysdæmper.

Fri fragt til GLS PakkeShop v/køb over 899,-

Webshoppen er e-mærket
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

Yderligere information

Light-Point Sky indbygningslampe

Design Light-Point

Sky er indbygningsversionen af loftslampen Surface. Med en dybde på bare 55 mm kan Sky passe ind i de fleste loftskonstruktioner, og med en diameter på helt op til 95 cm kan Sky skabe en imponerende effekt i små som store rum.

Sky hører til blandt de tyndeste indbygningslamper på markedet. Lampen er udført i hvidlakeret aluminium, og den fås i fem størrelser: Fra 265 til 950 mm i diameter.

Lampen er både anvendelig i mindre rum og store vestibuler. Den kan løse opgaven anonymt og usynligt, eller den kan bidrage til et rums arkitektoniske æstetik. Det er muligt at kombinere de mange forskellige størrelser og lege med de optiske effekter, det skaber.

I et hvidt gipsloft forekommer Sky nærmest malet på. De bløde, lysende cirkler oplyser rummet behageligt og varmt – som fin kontrast til hvide flader og lige linjer.

Produkt information

FabrikatLight-Point
Farve/finishHvid
Højde5,5cm
MaterialeAluminium
IP klassificeringIP20
Leveringstid4-6 hverdage
Kan lysdæmpesJa
Spænding230 Volt
Lyskilde typeLED
Inkl. lyskildeJa, indbygget