Light-Point Surface loftslampe - Sort
Kilk på et billed for at se det i fuld størrelse

Light-Point Surface loftslampe - Sort

DKK 3.995,00

Surface loftslampen kombinerer en æstetisk enkelthed og den nyeste LED-teknologi. Surface hører til blandt de tyndeste loftslamper på markedet. Lampen er udført i sortlakeret aluminium, og den fås i flere størrelser. Tykkelsen er i alle tilfælde beskedne 48 mm.

Indbygget LED lyskilde.

Fri fragt til GLS PakkeShop v/køb over 899,-

Yderligere information

Light-Point Surface loftslampe - Sort

Design Light-Point

Surface kombinerer en æstetisk enkelthed og den nyeste LED-teknologi. Med det ultratynde design og en diameter på 30 cm forekommer den fuldstændig ensartede, mælkehvide lysflade nærmest som malet på loftet.

Lampen er vejrbestandig og kan anvendes inde som ude.

Light-Point Surface hører til blandt de tyndeste loftslamper på markedet. Lampen er udført i sortlakeret aluminium, og den fås i flere størrelser. Tykkelsen er i alle tilfælde beskedne 48 mm.

Lampen er både anvendelig i mindre rum og store vestibuler. Den kan løse opgaven anonymt og usynligt, eller den kan bidrage til et rums arkitektoniske æstetik.

Surface lampen fra Light-Point kan tilmed monteres vertikalt på væggen, hvor den kan sidde som en elegant, lysende cirkel, eksempelvis på store gangarealer. Dermed bliver lyskilden en del af udsmykningen.

Surface fås også i hvid samt i indbygningsversionen SKY.

Produkt information

FabrikatLight-Point
Farve/finishSort
Højde4,8cm
MaterialeAluminium
IP klassificeringIP54
Leveringstid4-6 hverdage
Farvetemperatur (kelvin)3000
Kan lysdæmpesJa
Spænding230 Volt
Lyskilde typeLED
Inkl. lyskildeJa, indbygget