Malerilamper

Med en flot malerilampe eller gallerilampe kan du fremhæve dine malerier og kunst på væggen. Se vores udvalg af elegant maleribelysning i super god kvalitet der giver det perfekte lys til at sætte fokus på din vægkunst.

 • DKK 2.995,00

  City Long fra Light-point er et spot i en uovertruffen, gedigen kvalitet, der er særlig velegnet til at oplyse skilte på facader. Selve enheden er magen til City, men den medfølgende arm på 420 mm gør den uovertruffen til facadebelysning. Indbygget LED-lyskilde. Kan tilsluttes lysdæmper.

  DKK 2.995,00
 • DKK 3.495,00

  City Long 2 fra Light-point er et spot i en uovertruffen, gedigen kvalitet, der er særlig velegnet til at oplyse skilte på facader. Selve enheden er magen til City, men den medfølgende arm på 620 mm gør den uovertruffen til facadebelysning. Indbygget LED-lyskilde. Kan tilsluttes lysdæmper.

  DKK 3.495,00
 • DKK 499,00

  Lampen er monteret med 2 meter ledning med afbryder på ledningen. Lille fatning, E14. Det medfølgende vægbeslag er en skinne, som du valgfrit bukker til den ønskede vinkel. Kan enten fastgøres til væggen eller bagsiden af ​​et maleri. Excl. lyskilde.

  DKK 499,00