Atom Horizontal Large pendel - Amber
Kilk på et billed for at se det i fuld størrelse

Atom Horizontal Large pendel - Amber

DKK 4.999,00

5705639738809

5705639738809

Inspireret af roterende elektroner har Halo Design skabt en enestående kollektion af formbar belysning med Atom lamperne. Du kan nemt tilpasse designet og skabe et personligt udtryk, der passer til dit rum.

Excl. lyskilder.

Fri fragt til GLS PakkeShop v/køb over 899,-

Yderligere information

Atom Horizontal Large pendel - Amber

Design Emanuele Patton

Med muligheden for at justere lyskilden, kan Atom lampen fra Halo Design skabe både en hyggelig og praktisk atmosfære i dit rum. Den formbare belysning er inspireret af roterende elektroner og kan tilpasses efter din ønskede stil.

Atom lamperne fra Halo Design er inspireret af roterende elektroner, hvilket har resulteret i en enestående kollektion af formbar belysning. Med mulighed for at indstille og tilpasse designet kan du let og bekvemt skabe dit eget personlige udtryk. De forskellige varianter i serien kan både fungere som dekorative elementer i rummet, hvor der gives plads til de unikke, formbare muligheder, og samtidig tranformeres til enkle og minimalistiske former – helt uden værktøj.

Atom kan med brug af de rette lyskilder dæmpes i lyset, så der skabes en afdæmpet og hjemlig atmosfære såvel som et praktisk arbejdslys i ét og samme design.

Produkt information

FabrikatHalo Design
Fatningstype8 x G9
MaterialeMetal/glas
IP klassificeringIP20
Leveringstid3-5 hverdage
Spænding230 Volt
Længde123cm
Inkl. lyskildeNej
Antal lyskilder6
DesignerEmanuele Patton

Tilbehør / relateret