Atom Horizontal Large pendel - Opal
Kilk på et billed for at se det i fuld størrelse

Atom Horizontal Large pendel - Opal

DKK 4.499,00

5705639738786

5705639738786

Med Atom lamperne fra Halo Design får du en kollektion af belysning, der er inspireret af roterende elektroner. Du kan nemt justere og tilpasse designet for at skabe dit eget personlige udtryk.

Excl. lyskilder.

Fri fragt til GLS PakkeShop v/køb over 899,-

Yderligere information

Atom Horizontal Large pendel - Opal

Design Emanuele Patton

Atom lampen fra Halo Design er et unikt belysningsvalg, der kan formes efter din smag. Inspireret af roterende elektroner, er denne lampe både dekorativ og minimalistisk og kan let tilpasses uden brug af værktøj.

Atom lamperne fra Halo Design er inspireret af roterende elektroner, hvilket har resulteret i en enestående kollektion af formbar belysning. Med mulighed for at indstille og tilpasse designet kan du let og bekvemt skabe dit eget personlige udtryk. De forskellige varianter i serien kan både fungere som dekorative elementer i rummet, hvor der gives plads til de unikke, formbare muligheder, og samtidig tranformeres til enkle og minimalistiske former – helt uden værktøj.

Atom kan med brug af de rette lyskilder dæmpes i lyset, så der skabes en afdæmpet og hjemlig atmosfære såvel som et praktisk arbejdslys i ét og samme design.

Produkt information

FabrikatHalo Design
Fatningstype8 x G9
MaterialeMetal/glas
IP klassificeringIP20
Leveringstid3-5 hverdage
Spænding230 Volt
Længde123cm
Inkl. lyskildeNej
Antal lyskilder6
DesignerEmanuele Patton

Tilbehør / relateret