Atom Horizontal Large pendel - Smoke
Kilk på et billed for at se det i fuld størrelse

Atom Horizontal Large pendel - Smoke

DKK 4.499,00

738793

738793

Halo Designs Atom lamper er inspireret af roterende elektroner og er en del af en enestående kollektion af formbar belysning. Du kan let tilpasse designet og skabe din personlige stil.

Excl. lyskilder.

Fri fragt til GLS PakkeShop v/køb over 899,-

Yderligere information

Atom Horizontal Large pendel - Smoke

Design Emanuele Patton

Halo Designs Atom lamper er en kollektion af belysning, der er formbar og inspireret af roterende elektroner. Vælg den variant, der passer til din personlige stil og skab et unikt look i dit rum.

Atom lamperne fra Halo Design er inspireret af roterende elektroner, hvilket har resulteret i en enestående kollektion af formbar belysning. Med mulighed for at indstille og tilpasse designet kan du let og bekvemt skabe dit eget personlige udtryk. De forskellige varianter i serien kan både fungere som dekorative elementer i rummet, hvor der gives plads til de unikke, formbare muligheder, og samtidig tranformeres til enkle og minimalistiske former – helt uden værktøj.

Atom kan med brug af de rette lyskilder dæmpes i lyset, så der skabes en afdæmpet og hjemlig atmosfære såvel som et praktisk arbejdslys i ét og samme design.

Produkt information

FabrikatHalo Design
Fatningstype8 x G9
MaterialeMetal/glas
IP klassificeringIP20
Leveringstid3-5 hverdage
Spænding230 Volt
Længde123cm
Inkl. lyskildeNej
Antal lyskilder6
DesignerEmanuele Patton

Tilbehør / relateret