Atom Horizontal Small pendel - Amber
Kilk på et billed for at se det i fuld størrelse

Atom Horizontal Small pendel - Amber

DKK 3.999,00

738779

738779

Med Atom lamperne fra Halo Design får du en enestående kollektion af belysning, der er inspireret af roterende elektroner. Du kan let tilpasse designet og skabe dit eget unikke udtryk.

Excl. lyskilder.

Fri fragt til GLS PakkeShop v/køb over 899,-

Yderligere information

Atom Horizontal Small pendel - Amber

Design Emanuele Patton

Med Atom lamperne fra Halo Design kan du tilføje et unikt og dekorativt element til dit rum. Lampen er inspireret af roterende elektroner og kan formes efter din ønskede stil uden brug af værktøj.

Atom lamperne fra Halo Design er inspireret af roterende elektroner, hvilket har resulteret i en enestående kollektion af formbar belysning. Med mulighed for at indstille og tilpasse designet kan du let og bekvemt skabe dit eget personlige udtryk. De forskellige varianter i serien kan både fungere som dekorative elementer i rummet, hvor der gives plads til de unikke, formbare muligheder, og samtidig tranformeres til enkle og minimalistiske former – helt uden værktøj.

Atom kan med brug af de rette lyskilder dæmpes i lyset, så der skabes en afdæmpet og hjemlig atmosfære såvel som et praktisk arbejdslys i ét og samme design.

Produkt information

FabrikatHalo Design
Fatningstype6 x G9
MaterialeMetal/glas
IP klassificeringIP20
Leveringstid3-5 hverdage
Spænding230 Volt
Længde80cm
Inkl. lyskildeNej
Antal lyskilder6
DesignerEmanuele Patton

Tilbehør / relateret