Atom Horizontal Small pendel - Opal
Kilk på et billed for at se det i fuld størrelse

Atom Horizontal Small pendel - Opal

DKK 3.499,00

738755

738755

Inspireret af roterende elektroner har Halo Design skabt en unik kollektion af formbar belysning med Atom lamperne. Du kan tilpasse designet efter din egen smag og skabe dit eget personlige udtryk.

Excl. lyskilder.

Fri fragt til GLS PakkeShop v/køb over 899,-

Yderligere information

Atom Horizontal Small pendel - Opal

Design Emanuele Patton

Skab dit eget personlige udtryk med Atom lamperne fra Halo Design, som er inspireret af roterende elektroner. De er designet til at være formbare og kan let tilpasses efter din smag.

Atom lamperne fra Halo Design er inspireret af roterende elektroner, hvilket har resulteret i en enestående kollektion af formbar belysning. Med mulighed for at indstille og tilpasse designet kan du let og bekvemt skabe dit eget personlige udtryk. De forskellige varianter i serien kan både fungere som dekorative elementer i rummet, hvor der gives plads til de unikke, formbare muligheder, og samtidig tranformeres til enkle og minimalistiske former – helt uden værktøj.

Atom kan med brug af de rette lyskilder dæmpes i lyset, så der skabes en afdæmpet og hjemlig atmosfære såvel som et praktisk arbejdslys i ét og samme design.

Produkt information

FabrikatHalo Design
Fatningstype6 x G9
MaterialeMetal/glas
IP klassificeringIP20
Leveringstid3-5 hverdage
Spænding230 Volt
Længde80cm
Inkl. lyskildeNej
Antal lyskilder6
DesignerEmanuele Patton

Tilbehør / relateret