Atom Large pendel - Opal
Kilk på et billed for at se det i fuld størrelse

Atom Large pendel - Opal

DKK 2.799,00

5705639738816

5705639738816

Atom Large er med sin højde på 31 cm og diameter på 57cm, en dekorativ belysning som spreder lyset smukt og elegant ud i rummet, rig mulighed for at få lys i rummet.

Excl. lyskilder.

Fri fragt til GLS PakkeShop v/køb over 899,-

Yderligere information

Atom Large pendel - Opal

Design Emanuele Patton

Halo Designs Atom Large er den nye model, udviklet og designet ud fra alle de gode succesrige kriterier fra tidligere model. Atom Large er et design af Dansk-Italiener Emanuele Patton, tegnet efter at ramme det rene danske stilfulde design, som får lov at folde sig ud i fuld flor.

Der er tænkt over detaljerne, funktionerne samt kvaliteten, både hvad angår materialevalget samt, hvordan man kan justere lyset med de fleksible arme.

Denne Atom Large er med sin højde på 31 cm og diameter på 57cm, en dekorativ belysning som spreder lyset smukt og elegant ud i rummet, rig mulighed for at få lys i rummet. Atom Large har som de andre modeller drejelige led på hver arm, som gør det muligt dels at ændre designet på lampen samt at dreje lyset, hvorhen man ønsker, at der skal være lys. Glasset giver et godt og elegant dekorativt miljø og en skøn blød belysning i rummet.

Produkt information

FabrikatHalo Design
Diameter57cm
Fatningstype6 x G9
Højde31cm
MaterialeMetal/glas
IP klassificeringIP20
Leveringstid3-5 hverdage
Spænding230 Volt
Ledningslængde250cm
Inkl. lyskildeNej
Antal lyskilder6
DesignerEmanuele Patton

Tilbehør / relateret